Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2006, 22:04   #730
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Adolphus Elbragol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
Adolphus Elbragol ma numer GG 3877615
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor
Dalej twierdze, ze Db to nie to co kiedys i Ty dobrze o tym wiesz =). Tamta wojna byla przykladem tego, ze jesli chcemy to mozemy walczyc z calkiem pozytywnem skutkiem. Gdyby wojna z Fusion dalej trwala to kto wie..
Dlaczego wiec nie trwala, Rankorku?
Cytuj:
Inde~ skladalo sie nie tylko z ludzi z DB. Przegralismy nie tylko my, przegrala tez bardzo duza czesc iridianskich high lvli.
Ta duza czesc iridianskich high lvli byla juz przegrana w momencie dolaczenia sie do Independent. Takie chary, jak Catta, Arzos i reszta exChanges, ex Bringers, etc.
Cytuj:
Piszesz tak, jakbysmy to na azurze mieli naprawde dobre chary (ew. kolegow z dobrymi charami). A wojna z JU? Smieszne jest w ogole to, ze nazwales tamten konflikt wojna. Nie bylo zadnej walki, nikt nie padl a teraz Grey i All~ moga expic jak przed tamta potyczka bez obawy o smierc.
Padlem ja (=]). Pozatym stosunek lvli Abka, Greya, Allka i takiego na przyklad Hawka, ktory tez mogl - i chcial - walczyc po naszej stronie byl mniej wiecej podobny do stosunku lvli brygadowej czesci Inde~. Niewidze roznicy, dlaczego tamta wojna mogla trwac, a ta wedlug Ciebie juz nie.
Cytuj:
Plecy byly ale szkoda, ze tylko przez jakis czas. Mi nie zalezy na wyjatkowo silnym charze bo nie chce mi sie nawet takiego robic.
A mogloby zaczac. =)
Sila chara przeklada sie na sile gildii, pomysl o tym =p
Cytuj:
Co do niepotrzebnego wyjasniania przyczyn i skutkow to raczej sprawa na priv.
Nie ja zaczalem je tu wymieniac =)
Adolphus Elbragol jest offline