@Pior'firebladde
i ty masz postac 45lvl na koncie premium??
Cytuj:
30 dni?? O ja Pi*****e, nie zadługo jak za zabicie tam 6 osub????
|
daj boze zebys nigdy nie byl w czolowce serwera bo rosnie nam kolejny power abuser. dobra, dajmy na to ze ta postac ktora masz w opisie jest twoja albo ja kupiles i nie masz pojecia o grze... masz skille jakie masz. masz bp pelen uh. nagle podbiega do ciebie taki drut jak ja z takim jednnym sorcem i po kilku minutach padasz. rodzisz sie w temple i od razu uruchamiasz internet explorera, wchodzisz na forum.tibia.pl i w dziale inne piszesz posta ze jaki ty to biedny nie jestes i czy mog by ktos napisac posta do cipsoftu ze ktos cie zabil. i to jeszcze za nic...
ale przeciez bedziesz jedna z tych 6 osob !!! i to w dodatku ujdzie mi to na sucho za 24 godziny i znowu bede mogl bez karnie cie zabijac. red skull, nie redskull - i tak mi to jest obojetne, bo i tak nie mam dobrego eq na sobie - bo w koncu nie blokuje hydr, nie ?
czlowieku zastanow sie w ogole co ty piszesz. i naucz sie czytac ze zrozumieniem - zdaje mi sie ze ministerstwo edukacji narodowej idzie z duchem czasow i na lekcjach jezyka polskiego masz cos takiego jak czytanie ze zrozumieniem... cos tam czytales i akurat zapamietales jedna liczbe - 24. z tego co wiem to z ta liczba jest zwiazana liczba osob ktore mozesz zabic nie nabijajac sobie redskulla.
jezeli grasz w tibie, to zapewne zapoznales sie z czyms takim jak manual ? jasne ze nie, wiec przytocze ci tutaj fragment :
Cytuj:
Characters that kill several unmarked characters within some periods of time will be marked by a red skull and have to face serious sanctions for their player killing. This happens when a character kills- three or more unmarked characters in one day (24 hours),
- five or more unmarked characters in one week (7 days) or
- ten or more unmarked characters in one month (30 days).
As soon as a character reaches one of these three limits the character will be marked with a red skull for 30 days. Note that every time one of these limits is reached again the red skull mark is reset to 30 days.
|