Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2006, 23:00   #117
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
co ty moj 10 letni braciszek nie pujdzie na war hehehe
on lubi patrzec i kibicowac
+ dla ciebie, że nie zaczołeś mnie wyśmiewać z tego co napisałem więc napisze tego posta łagodnie (bla, bla, bla).
OK więc pokolei:
1. Ponawiam pytanie co do "owna". Masz może jakiś film albo opisz mi może jak wyglądała ta "walka".
2. Uważam za niskie zabijanie kogoś ze swojej gildi bez powodu (powód który wymieniłeś był błachy typowy dla ludzi z furory). Szczerze mówiąc dlamnie nie wytrzymałeś nerwowo tego, że Xeretza może przyjść po ciebie jak wielu to mówiło. Czy tak by naprawde było niestety się już nie dowiemy.
3. Z tego co widziałem expiłeś szybciej niż Xeretza więc niesądze żeby ci poziomem jednak zagroził (chyba żeby pożądne pg zrobił).
4. Według mnie utrudniłeś sobie teraz zycie. Między wami jest 7 lvl różnicy co nie pozwala ci spokojnie expić z myśla, że on może z zaskoczenia wpaść i jednak ci zdobywanie expa zdecydowanie utrudnić.
5. Jak wiadomo swe nie mają najgorszego pvp i są zgrani a jeśli faktycznie tam DT jest (wystarczy w ilości sztuk dwóch) to może być do dla NG wielkie zagrożenie bo na taktyki to oni nie nażekają.

Jako, że straciłem jakoś chęć do pisania skończe tą przemowe. Fajnie by było gdybyś jakoś odpowiedział na mój post. To tyle oby na kyrze było jak najlepiej. CYA!
Anum jest offline   Odpowiedz z Cytatem