Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2006, 23:02   #32
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thunder Birth
To jest wiecej swiatow epvp ?

Cos czuje ze wielu z was nigdy niegralo na epvp i niema zielonego pojecia jaki exp tam dostaje sie za zabicie gracza. Exp dostaniesz tylko za zabicie kogos na wiekszym lub rownym lvl od ciebie ilosc doswiadczenia jest uwarunkowana od roznicy w poziomach jaka was dzieli i trzeba pamietac ze na Infernie za zabicie nieodpowiedniej osoby mozna tego samego dnia trafic spowrotem na Rook'a ;]

Na epvp najleprzy jest Sorc. Dlaczego zapytacie ato daltego ze na epvp jest mniejsze opuznienie pomiedzy strzalem z pojedynczego czarami/runy i niemozna dostac "zadyszki", a wiec mozna walic UE co sekunde.

Taki Filthy Ragon moze walnac co sekunde UE ktore zada 500+ dmg, a walnac ich moze 4 czyli 2k+ dmg czy to niejest masakra ? ;]

Thunder from p(r)oland
Gówno prawda, jeśli mam być szczery. Ty grałeś na epvp? Nie wygląda -.- Na epvp JEST EXHAUSTED. Z runek jest ono bardzo zmniejszone (ale jest), a ze spontanów jest takie same jak na innych worldach.

@topic
Polecam palka dla FACCów. Ja bez problemów wbiłem 22 lvl i 61 dista i moge sobie PKować. Czasem jakiś 20-25 sorc padnie... Sorcem/druidem jest o tyle lepiej, że masz SD Powera i summony, no ale trzeba też mieć 27+ lvl żeby to wykorzystać, co bez PACC jest trudne do osiągnięcia, chyba, że gra się po nocach. Jak masz pacca (a chyba masz z tego co pamiętam) to graj sorcem.

Ostatnio edytowany przez ripper - 20-02-2006 o 23:04.
ripper jest offline