Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez malwersator
nie chodzi o to że nie może ścierpieć jej levelu, chodzi mi o to, że poprzez pieniądze(co jest zakazane w regulaminie  tworzy taką postać, jest to nie uczciwe w stosunku do innych graczy. Tyle na ten temat.
|
Ale na dobrą sprawę, w czym Ci to przeszkadza? Pewnie, sam chciałbym mieć kasę na UHy, a nie latać na takim hp, że mnie jakieś low levele z litości U***ą (a to się zdarza

), nie widzę też frajdy w grze opartej o niewyczerpalne zasoby gotówki, ale jeżeli ktoś inny chce się tak bawić i nie wadzi mi jego postępowanie wobec mnie i innych graczy, to niech sobie robi, co chce.
EDIT: lol, napisałem o UHowaniu, a wyraz został zrozumiany opacznie i ocenzurowany- Gimlos, przypominam, że wiadomy wyraz pisze się przez CH, a nie H
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez malwersator
A wracając do głownego tematu Dof to największa jak do tej pory gildia która widziałem, która ustawia się tak jak jej wiatr zawieje. Boicie się tylko o własną dupe i taka jest prawda. Nie wymagajcie od innych szacunku jak wy innych nie szanujecie, nie dotrzymując słowa i obietnic.
|
I tu się mylisz, po prostu poza kilkoma zaprzyjaźnionymi osobami spoza gildii, nie mamy ludzi, dla których wartoby nadstawiać karku, bo na wszystkich dotychczasowych sojusznikach się, że tak powiem, niezawodnie zawodziliśmy. Trzymamy się w kupie, ze sprawdzonymi przyjaciółmi i chcemy po prostu móc spokojnie grać- nie wymagaj, żebyśmy dalej ruszali na każdą możliwą krucjatę.
Na marginesie dodam, że DoF brał udział w niemal wszystkich większych wojnach na Azurze, co niejako zaprzecza Twojej teorii o "baniu się o własną dupę"- po prostu dość już mamy nadstawiania jej dla kogoś, kto chwilę później będzie nas w nią próbował kopnąć.