Temat: Wielka wojna!
Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2006, 00:08   #33
Plusik
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bofedojo
@Michasiu
Co Ty *******isz? Xulodue prawie padl, ale mial farta, ze uciekl na yellow hp (1 UE od Spasha i by gryzl ziemie), wiec Xulo chyba sie nie popisal, a w dowodzeniu Spasha tez nic nie znalazlem... Nawet nie byl zagrozony deadem... a Xulodue zlamil (bo to on chyba dowodzil w bitwie) bo mogl pojsc od drugiej strony trapa i wyrznac wszystkich...
Czlowieku prosze Cie nie wypowiadaj sie wiecej na ten temat. Na wojnie sie zazwyczaj uzywa czegos takiego jak Stone Skine Amulet, ktory diametralnie zmniejsza obrazenia od UE, pozatym nie wiem jakim sposobem UE Spasha mialo by dosięgnac Xula... Tak na marginesie jak mial byc zagrozony deadem jesli stal w miejscu w ktore nie dalo sie strzelac runami, poniewaz nie ma mozliwosci strzelania pod zadaszenie. Ponadto nie wiem co masz na mysli mowiac "pojsc od drugiej strony trapa" - przenikac przez sciany ? Czy moze mielismy zrobic podkop ? Moze sobie wogole wojny pomyliles?

Widze ze jestes ogromnym zwolennikiem Spasha i jego cudownego pvp. Otoz powiedziales ze powinien uderzac z UE zamiast SD. Tak, oczywiscie, bijac przy okazji swoich... Pvp Spasha polega na wciskaniu hotkeya UE UE UE.

I jeszcze raz porsze nie wypowiadaj sie na ten temat, bo nie masz pojecia jak wyglada pvp Spasha. Mialem niedawno okazje przekonac sie na wlasnej skorze jak wyglada to jego "PVP". Otoz stalem sobie grzecznie na Edron przed domkiem Szydercy kiedy niespodziewanie wpadł Spash (ja bylem wtedy w Union i mialem 75 lvl Master Sorc). W skrocie wygladalo to tak:

Spash: e wave
Ja: exura vita
Spash: Ue
Mialem ubranego stone skina oczywiscie wiec jego cudowne UE zadalo mi obrazenia okolo 70~
Ja: exura vita
Ja zrobilem unik, wiec jego e wave chybil
Kolejny chybiony e wave
Spash: (widocznie rozsierdzony ze nie moze mnie trafic - tak to jest jego boskie pvp - puszcza kolejne UE)
Ja: nie zrobilem nic poniewaz jego Ue zabralo mi 40~ hp
Ja: e vita

I w tym momencie Spash puscil utani gran hur i uciekl.... Nie wiem czy zuzyl na mnie cala mane ? Czy mu sie znudzilo ? Czy moze zdenerwowal sie ze jako 150 sorc nie moze zabic solo 75 sorca, i stwierdzil ze nie bedzie sobie dluzej robil obciachu na Edron ?

Potem Spash zapytany przez Szyderce, jak to mozliwe ze nie mogl przez okolo 2 minuty zabic solo 2 razy mniejszego levla stwierdzil:
"Nie wiedzialem ze ma stone skina".... Aha, tak to wszystko wyjasnia...
Wychodzi na to ze 75 Sorc ze stone skinem to dla niego przeszkoda nie do pokonania. No coz jak sie nie umie strzelac z SD.... ( tak na marginesie, Spash ostatnio zaopatrzyl sie w Bota i zaczal uzywac SD, a raczej bot zaczal uzywac SD bo Spash tylko umie przyciskac guziki).

A co do reszty tematu:

I jedna, i druga gildia to PA, taka jest prawda. Wygra IA - bedzie zle, wygra Sickplicity/Devarity - tez bedzie zle. Aleeee ludzie do ch*** przeciez to jest tylko graa ! Ja dolaczylem do wojny tylko i wylacznie dlatego ze wojna jest czasem ciekawa, pozatym wojny to takze czesc gry i przynosza sporo zabawy. Jesli ktos popada w depresje z powodu smierci w Tibi... to krzyzyk na droge i skierowanie do lekaza. Po raz kolejny powtarzam to tylko gra.
Walcze po stronie Sickplicity/Devarity, a mam znajomych w IA ktorych znam z RL, i zasada jest prosta. Real to Real a tibia to tibia. Zwyczajna rozrywka.. tak jakbysmy poszli na boisko i grali przeciwko sobie, w przeciwnych druzynach, tak ot dla zabawy. Tak samo jest tu. Nie dolaczylem do wojny aby cos udowadniac, czy z powodu jakichs przekonań, dolaczylem tak jak juz wyzej napisalem dla zabawy i urozmaicenia gry w Tibie.

To juz chyba wszystko co mialem do powiedzenia, i na zakonczenie chcialem powiedziec cos do czlonkow IA: mam nadzieje ze ta wojna da nam duzo okazji do dobrej zabawy w uganianiu sie i podchodach na Tibi . Pozdrowania dla wszystkich czlonkow Sickplicity/Devarity oraz IA.

P.S. Do paru panów z IA: do zobaczenia w wakacje ;D, pochlejemy troche wódeczki i taniego wina XD ( wtajemniczeni wiedza o co chodzi ).

Over & Out.
  Odpowiedz z Cytatem