Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2006, 07:09   #479
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zuno Ryder
więc powiem inaczej: podlizywanie się? O tobie też mowa ;] I o klaymosie of course. Nie pomijając Scotie Sorcer który miesiąc temu życzył fire wszystkiego najgorszego i kilku innych których nicków nie będę przytaczał. Więc skończcie już ze swoimi zidiociałymi textami. Oka?
Albo **** volltio który kupił chara i myśli że grać umie...

Btw. Niechęć do fire tłumaczę tym, że byłem hunted by fire kilka razy. Dosłownie za to, że np miałem zły outfit, głupią nazwę albo coś w tym stylu.

huh xD wszyscy co dolaczyli do fire w czasie wojny podlizuja sie Nizahe xD

btw,, ja nie lubie fire (tak powaznie xd) odkad wybuchla wojna.. otoz nasza gildia, armagedon sie rozpadla.. bedac w gildi nawet fajnie bylo, uwazalem ta gildie za jedna z lepszych na servie i do tego polska byla.. jak mailem problemy Volltio mi pomagal.. ale pomyslcie sobie, wojna wybuchla, o tym ze popieram tengu wiedzialo kilka osob tylko.. pewnego dnia wbiega volltio na mintwalin, i zaczyna mnie bic.. ja sie pytam dlaczego, a on pierwsze co powiedzial to "szmato..[..]" podobnie z geturem.. Fire cec***e chamstwo.. jak sie wczoraj zapytalem Cosanostre czemu zabil mi kolege to wiecie co?? normalnie mi odpowiedzial nie zaczal zdania od slowa "hunted" co czesto bywa u fire dziwne co nie?? jego slowa powinny sie zaczynac od slowa "hunted", to powinien byc jego Hymn, bo jed PA 2005roku.. a jednak, zachowal sie normalnie w przeciwniestwie co do niektorych fire..
11:34 Osamek: i kto tu noob jest?
11:34 Ogothoss: GETUR

Ostatnio edytowany przez janou - 21-02-2006 o 07:30.
janou jest offline