Koti, powiem ci za co nie lubie Larosa. Mysli ze jest kims tutaj, tak naprawde jest tchorzem, ktory boi sie walczyc z rownorzednymi. Ja mialem od niego hunta w sumie nie wiem za co (dopiero potem doszlo za forum) a ty mi chcesz mowic ze on jest fajny... Dla ciebie moze tak, nie wnikam co sie tam dzieje u was i szczerze mi to wisi. Jestem z Team Pekay odkad ta gildia powstala i zyje z nimi dobrze na xenerze, chodz spotkamy sie, zobaczysz czy Alfis tam sam gra. Z calym szacunkiem do twojego dorobku i lvlu na selenie powinienes rozwazac kilka aspektow tego swiata, jak i rowniez wybielania swojej osoby co bez watpienia robisz. Nie rozumiem dlaczego ludzie wciac placza i placza bo "zabili mnie na desercie". Stary rozumiem cie, ze 20 lvl i tu 10k za free. Ale mowie juz to po raz 1tys. "pk is part of the game" i ludzie o tym caly czas zapominaja. Nos uhy - nie padniesz, proste.
Lord grzybol to Van Vexetu

, bo ktoz inny moglby takie orty walic. Jak tam wasza ekipa Van Vexetu<Doakin<Efemeryczna widze ze pg ostre bo Doakin ma ten sam lvl od kilku miesiecy a widze go prawie caly czas online.