Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2006, 09:04   #37
Vall el'Gaucho
Użytkownik forum

Vall el'Gaucho's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soulicitour
heh, Polacy przy władzy to coś najgorszego co może serwer spotkać, tak jak jest np. na Kyrze. 90% high lvli to Polacy i co z tego wynika? Protekcje ma 40% serva i to oni dostają najlepsze expowiska, etc. Ale fakt faktem, że w tym wypadku na Xerene poszło największe pa szwedzkie (patrz Weliax Aslet z Askary, Lucrum Ira z Kyry, etc.), więc nie wiem co będzie, ale i tak zawsze będzie pa .
Powodzenia na nowym serwie i żeby wygrać to wojnę to mniej więcej musicie mięć albo 2 razy więcej wojska, albo 30 zgranych i mających dobre pvp graczy, inaczej nie da rady.
See ya.
Osobiście uważam,że w tej wypowiedzi Sulicitoura jest bardzo dużo prawdy.Sam grałem na Kyrze i szło mi bardzo dobrze.Miałem protecta u jednego z high lvli z NG(nie będę mówił którego).Wszytsko wydawało się ok,cieszyłem się że serwerem rządzą Polacy.Zawiedziony doświadczeniami z poprzedniego serwa(Aurery) gdzie rządzili szwedzi i zhuntowali mnie jak to powiedzieli dlatego że "Za szybko rósł mi lvl",wierzyłem że przy władzy Polaków na servie będzie inaczej.Pomyliłem się jednak.Polacy zaczęli stosować PA.Przykładem może być taka sytucaja.Czekam na zwolnienie dziury jakies 8-10h!!Wreszcie wchodzę do owej dziury i nagle przychodzi cżłonek NG i mówi do mnie "Twój czas dobiegł końca".Ehh...no comment.A jeszcze większym paradoksem było to,że mój protector wiedząc że mam dobre eq ubił mnie sam wraz z 5 kolegami z glidi....I to nasuwa sie pytanie do czgeo zmierzamy?Uważam,że nie ma znaczenia czy przy władzy są Polacy,Brazylijczycy czy Szwedzi.Każdy kto poczuję smak władzy,będzie chciał ją wykorzystać i nie ma znaczenia jakiej narodowści będzie ta glidia bądź też osoba.

Co do Xereny to gram tam od dwóch dni.Po deadzie na Kyrze o którym napisałem wyżej postanowiłem skończyc swoją grę na Kyrze.Jak narazie Szwedzi przeważaja na tym serwerze.Jak mi wiadomo wielu graczy przysżło tu z Aldory.A co do narodowości...LUDZIE!!To tylko gra,powinnismy z tego czerpać przyjemność!Typowy rasizm!Może niech Cip Soft zrobi świat o nazwie RASIZM i niech tam grają ci "napaleńcy" chętni władzy i wybicia innych narodowości??Naprawdę się nad tym zastanówcie.Sam mam tate który pochodzi z Chin,mama zaś jest Polką.Do 8 roku życia mieszkałem w Niemczech.KIm się mam czuć?CHińczykiem Polakiem czy też Niemcem??Po jakiejś częśc czuję sie kazdym z nich lecz nie ma to większego znaczenia bo każdy kraj darzę respectem.

RESPECT FOR ALL PEOPLE
Vall el'Gaucho jest offline   Odpowiedz z Cytatem