Ooops;]
Mi odechcialo sie grac jak dalam zaufanemu kumplowi kiedys passy do starego konta i on dal takiemu gosciowi ktorego nienawidze[ale to byl jego kumpel] i ten znienawidzony koles wyrzucil mi scale armor,katane,plate legs,steel helmet i kase to bylo na mainie i na tym starym koncie i na tym starym kocie te ciuchy byly bardzo cenne bo to bylo postac ja wiem z przed roku kiedy nie umialam w tibie tak dobrze grac jak tera;]
JEszcze odechcialo mi sie grac jak TEZ na starych passach poszlam na mino hell i mowilam do gostka "....Jak dednie to sie podzielimy..." heh i on blokowal chyba jedna skrzynka tam 5 mino [ten gosciu co mial dednac] i jakims cudem sie z tamtad odsunol a ze ja sie zawsze wsuwam to glupia sie wsunelam... no i ded tam mnie mino dedaly a ja po chacie laze strasznie wku***ona normalnie rozwalam wszystko;] ale wypadlo mi 1 k chyba copper shield chain armor ale sie cieszylam z tego deda troszke;] bo mi shielding urusl do 19 na 7 lvl ale jak zaliczylam deda to i tak bylo normalnie;] po tych dedach zalozylam se nowe postacie i bardzo dobrze mi sie powodzi a przez te dedy nie gralam z 2 tygodnie dluzej nie wytrzymalam;]
|