Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2006, 11:05   #36
Mr. Legenda
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora
Keisuk Cichy: dobrze wiesz ze ja nie mam fizycznych szans zabic cie na tibi

I wez mi tu gosciu nie gadaj kto to mna ne gra , bo klamac kazdy moze ale zabic mnie nikt. Czaisz? To git. Siedz dalej w PZ, wtedy 2 raz nie padniesz...
O kazdej porze dnia i nocy zgadzam sie na duel z Toba.
He he he, prosze cie nie rozsmieszaj mnie, nikt cie zabic nie moze? nietykalny jestes? tak bylo chyba do czasu kiedy nikt nie odwazyl sie przeciwstawic PA które anima robila, teraz jest inaczej anima jest w wojnie, twoje wlazenie w dupe haxelowi i masakowi nic ci nie dalo, a conajwyzej przeszkodzilo bo napewno gdybys tylko mogl bys nie walczyl, ale wtedy juz bys byl zeczywiscie legenda na tej aldorze ze wzgledu na to ze wchodziles komus w dupe a jak sa klopoty to go zostawiles. Ale teraz tak nie ma, jest wojna i nie gadaj glupot ze nikt cie nie zabije, jak padniesz to co? zalamiesz sie? kto cie wtedy z tego wyciagnie? przeciez wszyscy którym dupe wylizales sa tez w tej wojnie.

Takze zycze ci z calego serca zeby cie za***ali i nie bedziesz wreszcie taki pewny siebie ("bo klamac kazdy moze ale zabic mnie nikt. Czaisz? To git.") boze co za człowiek...
Mr. Legenda jest offline   Odpowiedz z Cytatem