Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2006, 12:25   #22
Vesper Drago
Użytkownik Forum

Vesper Drago's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 104
Skille: 90/86
Poziom mag.: 7
Vesper Drago ma numer GG 5552939
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bob Marley
Boże ale ty jesteś jeszcze dzieciak. "Wszyscy zazdroszczą" myślisz, że jak wlazłeś na sępa i wziąłeś sobie nagrode nic nie robiąc to już wszyscy będą zazdrościć. Liczyłęm, że skoro masz 104 lvl to będziesz wiedział o co mi chodzi ale widze, ża jeszcze myslisz jak dziecko a ten demon helmet to było takie twoje niespełnione marzenie. A skoro masz mpa to dlaczego w nim nie poszedłeś i nie założyłeś aola? Nie masz kasy? 104 EK nie mógł posiedzieć 1 dzień na guardach i zarobić sobie na aola? a jeśli nie masz uhó to mogłeś iść na scaraby i ciągnąć z nich całę bp kasy. Nie wiedziałeś o tym? taki duży lvl nie wie jak zdobyć kase? żałosne. I jeszcze to przeświadczenie, że każdy mu zazdrości demon helmeta... Buwem, który robił solówke już dawno temu teraz wam pomógł, praktycznie zsolował 1 demona, zostały wam 2, ty nawet explo nie wziąłeś, a wiadomo że każda pomoc się liczy. Jeszcze wlazles ostatni, nawet za sorkam, ito już mówi samo za siebie ...
Masz racje dh było moim marzeniem chyba nie tylko moim, a wogóle co ty możesz o mnie wiedzieć sam nie masz 104 Ek wogole ciekawi mnie twój lvl i się kuźwa wymądrzasz, co do ojczula każdy c*** potrafi skroić takie itemy ale żaden c*** nie potrafi za***ać 18,000,000 expa, masz 40 lvl =1mlv expa zrób 17 mlv to mi dorównasz , masz naprawde czym się popisać...
Vesper Drago jest offline   Odpowiedz z Cytatem