Temat: Wielka wojna!
Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2006, 13:32   #35
Hoz
Użytkownik Forum

Hoz's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Imię: Hozugi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 101
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 21
Strzałka

W tym co piszecie tu na forum jest z deka niescislosci.

1. Naprawde nie zauwazylem zeby cale Dev/Sick siedzialo w pz gdy "nawet 1 ia jest online". Wrecz przeciwnie....wiekszosc duzo poluje/trenuje/robi questy. Przykladowo LPS/Mekila/Mystic Flip zrobili annihilatora 2 dni temu. Jezeli mialbym szczerze wskazac strone ktora siedzi w pz to bylaby to IA. <no offence...just buisness>

2. Co do PA ze strony RoDu. Mozecie mi wierzyc lub nie: Dev/Sick nie popiera tego i nigdy nie bedzie. Sa to dzialania jednostki a nie calej gildii. I wbrew temu co sie mowi, Xulo/LPS ostrzegli nas ze jezeli ktos bedzie z Dev/Sick robil problemy to moze od razu sam sobie kicka zrobic. Jezeli chodzi o Demoncrawlera - fakt, nie podoba mi sie co robi.....Dev/Sick nie bedzie go w tym wspierac. Nie walczymy z IA po to zeby jednego PA zmienic na innego....sry.

3. Fragi - to nie jest Quake. Fragi na wojnach maja tylko wymiar psychologiczny. Co z tego ze IA zabije nam 10 osob na lvlkach 40~? Jak myslicie kogo bardziej zaboli - kogos na 100+ czy kogos na 40 ~? W tym momencie chcialbym pozdrowic cale IA i pogratulowac tracenia unj. Nie ma nic lepszego niz dead z rs? right? Zuza/Spash = prawie ban? najs

4. @ Coma: Rozmawialismy kiedys gdy Pinki mnie huncily za to ze Estauron'a zaatakowalem. Juz wtedy mi mowiles ze was to rybka co ludzie o was mysla i ze bedziecie robic co wam sie podoba. Odeszliscie z Pink.....zrobiliscie IA i rzeczywiscie robiliscie co wam sie podoba i jakos nikt nie mial odwagi sie wam sprzeciwic. Jednak po pewnym czasie grupa nubow (jak pewnie o nas mowicie) z DL postanowila cos z tym zrobic. Nie dla wladzy, nie dla kasy....dla swietego spokoju. Zebysmy nie logowali sie i nie czekali tylko az na gc ktos powie ze IA go zaje**la za b/s reason. Jezeli myslisz ze ktokolwiek pozwoli na to aby RoD robil tak samo to sie grubo mylisz.....

5. Odnosnie bitwy na PoHu.
Mozecie mi powiedziec w jaki sposob Spash, ktory siedzial z wami w "klatce", nagle zniknal i przyszedl z ekipa z venore? XD

6. @Bofedojojojojojo
n/c
Hoz jest offline   Odpowiedz z Cytatem