klucz do mino maga DALO SIE zdobyc na tej skale ale quest zamkneli. wpychalo sie mino do ognia i on spadal na dol potem ty shcodziles na dol ( niepamietam jak ale sie schdozilo). tam byl chest ty se patrzales i dostawales kluczyk do mino maga. nie pytajcie mnie skad to wiem ale chyba wiem ;p. a w tej ksiazce jest napisane ze minoski ktore sa w mino hell przyszly tam z Mintwallin ("The mystic portal remains unstable so reinforcements from Mintwallin seldom arrive here.) czy jakos tak. o ile znam podstawy angielskiego. dalej nie chce mi sie tlumaczyc ale to jets proste poczytaj se kilak slow i sie domysl
@edit
i gz tego ze uzywasz programiku do obliczania expa ;p
... wlasnie zapomnialem ze to temat o ghoulu, moim zdaniem da sie tam dojsc ale to skomplikowane i od pewnego czasu probuje tam dojsc, lecz dopiero jak mi sie uda to sie o tym dowiecie. mowilem zebys nie pytal sie skad to wiem bo czytalem kiedys dawno temu -.-.
@next edit
mowielm ze quets na zdobycie kluczyka do mino maga byl tym sposobem a nie dotarcie do niego. byc moze przeniesli miejsce z kluczykiem bo tamto miejsce kazdy znal i to bylo 6 lat temu dostepne -.-.
sorry ze nie uzywam znakow typu "ó,ż,ś...ę" ale klawiatura sie zje**psula ;p.