Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2006, 17:43   #32
Kagonesti
Użytkownik Forum

Kagonesti's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2005

Imię: Kagonesti
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Astera
Domyślny

ogolnie fajnie poszlo ... gratki

co do samego wykonania: Jezeli ja bym szedl na ten quest wzialbym badziewny eqp ... - p legs p arm jakis steel h dwarven shield :> scarf ... - arm duzo nie daje - zwlaszcza gdy nie odgrywa sie glownej roli (bloker), wiec i tak sie dziwie ze taki eqp zalozyles na ten quest ... w razie zgonu nie traci sie aola (50k) ... a tutaj kolega byl od uhania tak mi sie przynajmniej zdaje. A ludzie mowaicy jakie to sie ma badziewne eqp albo mlvl albo skille to zazwyczaj 10 latkowie z lvlami ponizej 50 probujacy zwrocic na siebie uwage ... szczegolnie kwurzaja mnie ci co na macro jada i sie chwala jaki to oni maja mlvl na 11 lvlu (kiedys) 24 - teraz....

co do wykoniania mi sie podobalo sam chciabym zeby mi ktos zrobil 50% questa :> ... hehe ale na moim servie to raczej czegos takiego nie bedzie ... co do osob mowaicych ze nie ma sie co cieszyc jak ktos zrobil questa za ciebie to moj werdyk - zazdrosc - moga sobie mowic co chca ale dla mnie to 100% zazdrosc - sorki panowie. Jedynym lamerstwem bylo wejscie jako ostatni ... co to kurde mialo byc O.o ...

no i ostatnia kwestia dziwie sie ze dales tarcze tamtej pani/panu ... anie palkowi co to solowal ... no ale ja tam nie wiem jakie macie tam uklady.

ogolnie gratz
Kagonesti jest offline   Odpowiedz z Cytatem