Hmm. jestem knightem i zanim zaczalem grac nic nie przeczytalem... (wciagnelo mnie

) Nie zauwazylem jednej rady, ktora powinna byc przestroga dla nie tylko knightow. Jeszcze jestem troche Newbie, ale jak bije sie mocniejsze potworki to warto zlurowac pojedynczo, czy tez ropnac pietro wyzej. Kiedys przez moja glupote cala druzyna zginela, bo wszedlem za ostro i sie za duzo potworkow na nas wzielo.
Blokowac gs-y mozna juz ze skilami 50/50

ale jest troche hardcore i polecam miec przynajmniej 300 hp, bo jak jest combo mozna bardzo latwo zginac, a tak moze sie uda

Ale szczerze mowiac najlepiej wspominam moje pierwsze wyprawy na gsy i uwazam, ze kazdy powinien tego zazyc z poczatkujacych majac niskie lvl itp... jest niezla frajda

(adrenalina itp.) Pozatym od tego czy bloker jest dobry, zalezy rowniez od zgrania z calym teamem.
Najtrudniej jest dzialac z wyobraznia, zachowywac rozsadek w chwili kiedy skacze hp z zielonego na red kilka razy z rzedu

//efekt mojego nieudacznego blokowania

czekam na II czesc poradnika, z I czesci nic nie wyciagnalem, ale komus moze sie przydac... oceniac wiec nie bede