Gregoire, historie serwera mozna sprobowac napisac. Jesli znajdzie sie ktos zaufany do pomocy, bo mnie niestety ominal kawalek zycia serwera po upadku Indepe~ az do ~pazdziernika obecnego roku szkolnego. =)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berger
Chcialem sie zpaytac Lidera DB bo tak czynnie uczestniczy w forum...
|
Zawsze czynnie uczestniczylem w forum, czasem bardziej, czasem mniej, ale od ponad roku calkiem aktywnie =)
Cytuj:
(prosze o odpowiedz chyba ze jestes 16 letnim dzieciaczkiem co niepotrafi podac rozsadnej odp po ktorej stronie byscie staneli)
|
Wszystkich mierzysz wlasna miara? Ojjj, nie ladnie! =<
Swoja droga, co myslales, kiedy to pisales? 'Podal w wieku 17 lat, pewnie dodal sobie rok, moze dwa, zeby wygladac powazniej. Ot, zagroze, sprowokuje go, to moze mi chociaz odpowie'?
Kiepska zagrywka, naprawde kiepska. Moze nawet zalosna. W zasadzie, moglbym uniesc sie honorem, stwierdzic, ok, j'estem 16 letnim dzieciakiem, co nie potrafi podac rozsadnej odp po ktorej stronie byscie staneli'.
Tylko dlaczego tego nie zrobie? Cholera wie =<
Cytuj:
Jak by wybuchla teraz war Gildie Vs Arc to po czyjej stronie stanelo by DB?
|
Widzisz, kwestia, ktore gildie stanely by na przeciwko Arcanium. Iridia to serwer, na ktorym czesto przyjaciele walcza przeciwko swoim znajomym, czasem przyjaciolom (i tu uklon w kierunku mojego dobrego znajomego ze szwecji, Arelyna Foscy, ktory - tak, jak ja Indepen~ - wspieral Fusion). Pamietam wojne Triad vs Changes. Ezekiel odszedl wtedy z Triady, bo nie chcial walczyc przeciwko przyjaciolom, ktorych mial po obu stronach (fakt, przylaczenie sie potem do wojny przeciwko Bringers nie swiadczylo o konsekwencji, ale i changes/bringers konsekwentne nie bylo).
Spojrz, w momencie wybuchu konfliktu Arcanium vs Alderath, nasi przyjaciele staneli po dwoch roznych stronach barykady. Przylaczenie sie do jednych, byloby zdrada drugich, rozumiesz juz co mam na mysli?
Wielce prawdopodobne, ze brygada pozostanie neutralna woboec konfliktow przeciw Arcanium. Mozliwe tez, ze wesprze ktoras ze stron, jesli strona przeciwna wystarczajaco gleboko zalezie nam za skore. Tak, czy inaczej nasza decyzje uksztaltuje dopiero wojna, a nie zadne forumowe gdybania.
Mam nadzieje, ze zaspokoilem Twoj glod wiedzy.