Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszmar
lol poll oszukiwac to ty mozesz swoich ziomkow z guildi, noobow ktorzy nie maja bladego pojecia co sie dzieje.Nie jestescie nawet w stanie zabic matace i reszte podczas gdy wanted walczy ze swe.Macie duze levele ale nie umiecie ich dobrze wykozystac jedyna nadzieja na dobra gre jest WANTED , a wy nie raczycie im pomoc bo po co niech sobie radza sami poki co mozemy grac i mamy reszte w dupie , a prawda jest taka ze walcza o wolnosc na azurze czesc ludzi podjela meska decyzje odchodzac z dof i dolaczyla do wanted a z tego co mi sie przypomina ludzie nienawidzili draza a jednak maja na tyle rozumu zeby dolaczyc do wanted i walczyc o swoje.
btw. poll jest jedyna osoba z guildi ktora nie chciala wojny ze swe
Hail WANTED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Tak masz racje!
Chciałbym być taki męski jak ludzie z Wanted i walczyć o wolną AZURE!
Człowieku popatrz co ty w ogóle wypisujesz. Możemy cię dołączyć do społeczności tego tematu która nie wie co się dzieje, nie wie o co chodzi w wojnie, a się wypowiada.
Nie Poll był jedyny, ja też nie chce z nimi wojny, i co teraz? JESTEM HUNTED?!
Cytuj:
podjela meska decyzje odchodzac z dof i dolaczyla do wanted
|
TRZYMAJCIE MNIE BO NIE WYTRZYMAM! Liderzy DoF sami zrobili czystki w gildi, a Ci co zostali bez gildi mieli wybór, albo Wanted albo zrobią gildie która będzie neurtralna w wojnie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
Kolejnym glupstwem byly fochy Jamehy i Polla ktorzy ubzdurali sobie ze Dof to jakas elitarna gildia i oni sa kumplami grali razem i wogole takie srutututu i trzeba wywalic wszystkich z dof zostawic tylko starych czlonkow.Pomysl byl taki ze wszyscy pojda do wanted a starzy gracze zostana w dof ale ze jest to alliance, mialo byc tak ze jak ktos ruszy wanted dof sie przylaczy i co i nic wojna wybuchla bo musiala byla to oczywista prowokacja dla szwedow.Dof jak to dof oczywiscie ma wszystko gdzies tylko nie wiem czy zdaja sobie chlopcy sprawe z tego ze wywalajac czlonkow "nowych" z dof i wlaczyli ich w wojne ktorej nie chcieli bo szli do dofu zeby byc wlasnie neutralni.Zraz ktos powie bylo nie isc do wanted ale kazdy dobrze wie chyba ze jest naiwny ze nie pojscie do wanted rownalo sie z siedzeniem w pz bo szwedzi nie patrza na nic bija wszystko i wszystkich.Wiec jakl to sie ma do slowa lojalnosc ktore tak bardzo lubia ludzie z dofu.Zostawiliscie pare osob na lodzie i tyle.Fea placze tutaj ze ktos ich wladowal w wojne z TT i bardzo dobrze bo jak wy tylkow nie chcecie ruszyc i pomoc z Vision to czemu wanted ma wam pomagac w wojnie z tt.
|
Po czystkach w DoFie zaproponowano byłym członkom żeby zrobili nową gildie która bedzie allied z DoF i neurtralna w wojnie. Nie wiesz nie wypowiadaj się bo juz mamy w full takich noobów którzy "wszystko wiedzą" zrobiłeś sobie użytkowanika ze śmieszną nazwą i myslisz że jestes fajny?
Dalej nie chce mi się czytać forum, pozdrawiam!