Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2006, 21:29   #33
Bob Marley
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 104
Poziom mag.: 7
Domyślny

Zapewniam wszystkich że nie mam 10 lat tylko 17, że mam lvl niewiele niższy niż vesper, że wiem o tibii przynamniej tyle co on. Demon shielda musiał dać, nikt nie zszyści ci demon helmeta za darmo, demon shield to najczęstsza opłata. Możecie mi wierzyć albo nie ale naprawde mam gdzieś, ze on ma demon helmet a ja nie mam. Będę miał niedługo więc zazdrościć nie mam czego. Chlubisz się tak 18 mln expa, swoim 104 ek jakbyś był niewiadomo kim. Jest wielu lepszych od ciebie więc lepiej pomyśl zanim zaczniesz się wynosić ponad wszystkich.
Ojczul ma 11 lat, skopałbyś mu tyłek w rl - ale to nie jest rl, trzeba zauważać różnice. W taki sposób ja skopałbym tyłek Tobie, zresztą ojczul też móglby niemieć problemów bo wcale nie jesteś taki kozak jak się tu przedstawiasz, widziałem twoje zdjęcia z rl, sam je udostępniłeś na fotologu.
A tłumaczenie, że ktoś musiał wejść ostatni to jest mydlenie oczu bo każdy wie, że ostatni wchodzą sorkowie, których ty uprzejmie przepuściłeś przodem. Nie sprzeczam się już o eq chociaż też dziwne to było, albo bierzesz słabe bez aola albo dobre i aola, ty wybrałeś coś pomiędzy nie wiem po co, ale dobra jesteś 104 ek, masz 18 kk expa to znasz tibie jak własną kieszeń. Tylko pomyśl czy to sie nie stało tlkyo nabijaniem expa i strachem przed deadem, bo na demon helmecie to przygody raczej nie miałeś -.-