Eeeee kto miał niby chain legsy na Rooku bo o czyms takim jeszcze nie slyszalem.... slyszalem ze mozna miec juz na rooku rozne rzeczy ale chain legsy...hahahaha nie no rozbawiliscie mnie... najlepsze eq na rooku to
Legion helmet- Tyle samo obrony co Viking ale jest lzejszy co oznacza ze lepszy....
Chain armor- Najlepszy armor na rooku...
Studded legsy- Najlepsze legsy na Rooku...
Leather bootsy- Najlepsze buty na rooku jedne z najpospolitszych rowniez na mainie
Katana- Najlepszy sword na Rooku
Hatchet- Najlepsza bron obuchowa na Rooku
Mace- Najlepszy club na rooku
Bow- Inaczej łuk nie jest moze najlepszy ale dla Rookstayera ma znaczna wartosc
Spear- Tak samo jak luk raczej dla Rookstayerow lub przyszlych palkow...
Copper shield- Najlepsza tarcza na Rooku
Nie wymieniam tutaj ani Spike sworda ani Poison dagera ani Brass i Scale armor bo nie ma dowodow na ich istnienie... (nie liczac Spike sworda ktory jest widoczny na wyspie ale chodzi mi o jego zdobycie)
A teraz do MODERATORÓW: Proszę o jak najszybsze zamkniecie tego tematu bo jest on bezsensowny i wogule nieprzydatny... Wiem ze nowi maja problem i nie wiedza co jest lepsze od czego ale tu jest juz tak nasrane ze tu by sie chyba kazdy zgubil a co dopiero newbie... Od tego co jest najlepsze a co najgorsze jest stronka
www.tibia.pl i po prawej stronie sa opisane wszystkie lub prawie wszystki itemki bronie i cala reszta... Prosze o nie pisanie juz w tym temacie i powtarzanie tego samego wkolko... Dajcie se juz spokoj.... Jesli nie mozna skasowac tego tematu prosze o jego zmakniecie... Jesli i to nie bedzie mozliwe prosze UŻYTKOWNIKÓW o nie pisanie juz w tym temacie tego samego bez przerwy to powtarzajac....