Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2004, 23:21   #35
Poll
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

@Kajzer
Nie wszysyc psują klimat.SWE,BR,Espanol i wszyscy inni też sie leją między sobą.

@olmk&xim
Przecież tu niechodzi tylko o zabitego potwora...radze wam przeczytać całośc odpoczątku,albo chociaż wszystkie moje posty tutaj.

@olmk
Wiesz...ja się tak samo uczylem grać w tibie,że mnie ludzie zabijali jak coś robiłem źle;].Jak cie ktoś za coś zabije,to przynajmniej to zapamiętasz;P.Btw.Nie oceniaj mnie tak,bo mnie nie znasz.

@Jakiś Mod na tym forum
Zamknijcie ten topic,sądze,że omufo się zemną dogada;]

@Omufo
Nie powiem,że będzie dla mnie wielką stratą twój quit z tibi;p,bo bym skłamał,ale nie załamuj się tym,że masz zapłacić 2k,to naprawde nie są jakies bajońskiego sumy.I serio to ta kasa wsumie nie jest mi jakoś nadzwyczja potrzebna,bo co ja za te 2k zrobie?--.Mi bardziej chodzi,żebys zrozumiał co według mnie/nas zrobiłeś żle i żebyś już tak nie robił.Mi qmpel powiedział,ze łazisz za nim,żucasz jego spirami,zabijasz jego stwory.No to przyszedłem;P.A straty niewielkie poniosłeś,ja powiem ci szczeże że jak gine od 20-40lvla to się bardziej śmieję z tych zgonów,niż się nimi załamuje.That`s all.Take care child
Poll jest offline