21-02-2006, 22:04
|
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morximal
w tibi sa 2 opcje albo rzadzic, albo byc przyporzadkowanym i naturalne jest ze ludzie majac wladze staraja sie ja wykozystac, chociarz dla mnie pa to bardzo szerokie slowo, nie rozumiem naprzyklad czemu ktos nazywa mnie pa jesli zabijam lub kaze placic komus za atakowanie moich przyjaciol np, byl taki przypadek ze 60 lvl z pain~ robil skulla pod carlin dp i chcial pokazac jaki to on dobry az zaatakowal mojego brata i potem placil mi 50k i nazwal mnie Pa na koniec hehe, na moj rozum to on bardziej jest pa niz ja w kazdym razie wiem ze Niros i pare innych osob z NG odstawia niezle pa, musze przyznac ze bardzo mnie to denerwuje i tutaj pojawia sie kolejna sprawa, nie rozumiem osob ktore wola zrobic posta na tibia pl czy tibia coml niz napisac do mnie na priv o calej sprawie, nie obiecuje ze odrazu wyzucie Niros albo kogos innego kto cos wam zrobil z gildi, ale postaram sie objektywnie spojrzec na sprawe i dopilnuje zeby winny poniusl konsekwencje
apropo wojny to wrzyscy wiedzieli ze ona bedzie i wiadomo bylo przciwko komu, tym ze zaatakowalismy pierwsi zapewnilismy sobie zwycistwo.
a co do tetra to lvl zawciecza glownie updateowi ktory pozwala sorkom robic 150k/h nie uzywajac run heh, a co do jego pvp to jak narazie nie zawiodlo
|
no i doskonale sie zgadzam z kolega Xezbethem 
|
|
|