OoO widze ze sie temat rozkreca ale czemu nitk oprocz ludzi z Lucera (Hail Lucera) nie komentuje ???

ja wiem ze nie ma huntow ale postanawiam sie poprawic a was bracia i siostry przeprosic <lol2>
Tak jak obiecalem dzisiaj 2 advanced jupi
51 mlvl <naprawde jest dobrze>
47 lvl \/
Mhm nacisnolem tak zwany przycisk Prt Scr ale pozniej skopiowalem co innego i sie nie zrobil ss-ek

ale naprawde wbilem lvl i to w jakim czasie
@Lady
Gz dla ciebie koteq , obiecuje Ci i sobie tez ze do naszego slubu postaram sie wbic 50 lvl ^^ mam nadzieje ze sie uda

=*** , co do hydr nie ma sprawy tylko powiedzcie kiedy i oby one nie byly zajete co na naszym serwie jest prawie nie realne
@Tomy_Versetti
Masz racje jezeli sie macie juz kłucic lepiej robic to poza forum ^^ =**
@Daro_Reik
Nom mistrzy dawaj z tym lvl w gore
@Sixon of Lucera
Nom Nom jeszcze troche i cie do gildii wezme
@-=TaraN=-
Co do szymona wariata to kto jak kto ale ja juz cos o tym wiem kupowal oddemnie hmm masakrycznie duzo a po co bo sie nawet przyznawal ze ludzi klepie i ubil jakiegos Ek bodajze na lvl 50+ a przez niego taki pan jak Tyrael ma truskaweczke , a pozatym sprzedawanie takich itemkow jak golden armor na 19 lvl nie majac innego chara , mhm ciekawe
Oki to tyle odemnie innych prosze o komenty a ja juz w sobote porobie sski z 4 questow ... jakich ?? dowiece sie juz w weekend ^^ cya all =***