@yama to bylo pytanko 4 dni temu ale nieodemnie(nie od mojej osoby). Btw ciebie tez drazni DB?
@Adolf~ - (niechce mi sie edytowac;p) Zwracam honor, podpalaczu, tu sie zachowales ok i pelen szacunek do ciebie ,ale i tak bede chcial was ubic;p.
Ja naprawde nieskminie jak mozna czerpac przyjemnosc z takiego zachowania jak wasze, szczycenie sie o huntowaniu paymentsow itp(wg mnie cos takiego jest niskie). Huntowaliscie gildie ok ,ale nie z mojej winy bo wczesniej Ezekiel zabil kolesia bez powodu ( BEZ POWODU) i to byl rewanz ,za to padl ale was nieobchodzi kto mial racje. Przyznam tez ze all stuf rozdalem z obu charow i niemam zabardzo czym walczyc ;/, chyba 10 SD i niecaly bp manasow mi zostal

.
Mowisz ze Eze~ mial kika(sorki ale to jest zbyt pospolite gdyby nie lagi i kiki to by chyba nikt nigdy nie zdechl;p) ale powiem ci cos. Jak go gonilem biegal non stop na wprost zadnych ruchow na boki unikania ani nic, trafialnosc w niego mialem 100% nieuchnol sie bo go odepchnolem na bok i wylapal chmurke prawdopodobnie od nieudajen proby uhania(nie mow ze bot... ale jak ktos biegnie po lini prostej) w dodatku dal sie latwoi bloknac.Szkoda ze tego akurat nie nagrywalem.
Obrazaliscie wiele osob ale by niepowtorzyla sie sytuacja zachowam to dla siebie. Mozesz potraktowac ten arg jako niewazny zgodze sie bo nie przedstawie dowodu ,ale chce uchronic ludzi ktorych znam i dalej chca tam grac.
Assliking - to niektorym z was ryj smierdzi gównem, i chyba dlatego slowa niektorych z was sa gowno warte. (Adol~nie kieruje tego do ciebie bo potrafisz nawiazac dyskusje).
Jestem przygotowany ze mnie ubijecie w koncu zawolacie pewnie Arc na 48 palla;p sam z wami bym podjol walke ale vs Arc pasuje. Niestety niepowalcze knightem bo nie mam rec key a z paszportu pamietam tylko ze w miejscu urodzenia wpisalem Santa Maria xD.
Robienie wrogow... moze juz sie robie stary

ale ja troche inaczej podchodze do tibi i niekreci mnie takie zachowanie, moze kiedys podzielisz moja opinie ale PA i robienie wrogow to cos czego nietrawie. Nigdy na nikim niezrobilem PA i niewygonilem nikogo z huntu itp nawet lovlvla, szanuje tak samo swoj czas poswiecony nad charem jak i innych. Mam nadzieje ze to zrozumiesz.