Temat: Awans
Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2006, 01:00   #11
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
IMO modek powinien mieć skończone 18 lat, no chyba że jest to baardzo zaufana osoba. No i oczywiście powinien spełniać kryteria ,i trzymać się zasad, których co niektórzy się nie trzymają!
Że nie będę sięgał daleko:
Ani Kald, ani Dobo nie mieli 18 lat w czasie kiedy byli modami, a ich stan psychofizyczny daleki byl (i jest) od normalności. Szczególnie Kald miał (i ma, za co mu chwała) większość zasad gdzieś, co nie przeszkodziło mu w świetnym wypełnianiu obowiązków.
Cytuj:
Na forum modem musi być osoba dorosła, w miarę możliwości potrafiąca zachować bezstronność, oraz nie dająca się ponieść nastrojom, chwili, innym modom/userom.
Gdzie jest formularz składania wymówienia?
Cytuj:
np.Nadmierne banowanie userów za nic.
Tekst "za nic" jest imo standardową wymówką każdego użyszkodnika. Jak widze tekst, że ktoś dostał "bana za nic" to mam ochote mu dołożyć jescze trochę. Wiesz czemu? bo Nie dość, że nie potrafi pokazać argumentów, to w dodatku jest na tyle upośledzony, że nie raczył przeczytać regulaminu BĄDŹ specjalnie go łamie, co w obu przypadkach oznacza CELOWE marnotrawienie mojego czasu. Wiesz jak odpowiadają na coś takiego ludzie z usenetu? Jadą po tobie równo, wszyscy, jak grupa długa i szeroka. Tego mi tu brakuje - nie można cię zjechać tak, że nic na tobie nie zostanie, bo już ktoś będzie wrzeszczał, że nie daję przykładu i łamię regulamin.

Dżizas!
$corcerer jest offline