Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Tekst "za nic" jest imo standardową wymówką każdego użyszkodnika. Jak widze tekst, że ktoś dostał "bana za nic" to mam ochote mu dołożyć jescze trochę. Wiesz czemu? bo Nie dość, że nie potrafi pokazać argumentów, to w dodatku jest na tyle upośledzony, że nie raczył przeczytać regulaminu BĄDŹ specjalnie go łamie, co w obu przypadkach oznacza CELOWE marnotrawienie mojego czasu. Wiesz jak odpowiadają na coś takiego ludzie z usenetu? Jadą po tobie równo, wszyscy, jak grupa długa i szeroka. Tego mi tu brakuje - nie można cię zjechać tak, że nic na tobie nie zostanie, bo już ktoś będzie wrzeszczał, że nie daję przykładu i łamię regulamin.
|
Źle mnie zrozumiałeś.
Człowieka rzuca dziewczyna, ma kłopoty w szkole, zwalniają go z pracy. Świat wali mu się na głowę ,i najchętniej palnął by sobie w łeb. Wchodzi na forum, i chce rozładować stres. Widzi podwójnego posta,i winiąc za swoją sytuację życiową cały świat od razu banuje, co przynosi mu lekką ulgę. (skoro ja cierpię, niech cierpią wszyscy!) .Oczywiście nie mówię że tutaj banuje się za nic, a tym bardziej że mnie zbanowano za nic. Po prostu modek bądź osoba która ma duży wpływ na innych nie może dopuszczać się takim emocją