Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azeris
Nic to nie da jak polskie nooby huncone przez NG dołonczą do Xeretzy. No chyba że bany sobie na nich ponabijamy ;p
|
No na temat Twojego noobostwa nie będę się wypowiadał... Jak już zostało napisane ukrywasz się za plecami kolegów... ty po prostu grać nie umiesz, ustawiałeś się na początku na afk na train i byłeś wielki gość...
Oto Twój cytat z forum na Tibia.com odnośnie Price List
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1131377
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azeris
I accept price list.
Everyone who will not follow price list will be hunted!
|
Ja chciałbym Ci tylko serdecznie podziękować, że zaakcepotwoałeś price lista, na szczęście wszyscy się wystraszyli i oczywiście się go przestrzegają... ale to nic, jakie ty na mnie wrażenie zrobiłeś potwierdzająć Price List'a....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
eon aldorian nie pujdzie do xeretzy bo to jest moj best ziom z tibi i lepiej wiem co sie dzieje na kyrze niz wy eon wczoraj na ventirlo jechal po geo i go wyzywal a geo wczoraj chcial duela eon vs on ;]
eon i duzo swe jest po mojej stronie zobaczymy jak to sie rozegra (...)
wiecej ludzi z ng juz nie dojdzie do xeretzy ci co nie chca walczyc to wyszli i sa neutral
/tetro
|
Kurde, ty to jednak jesteś wszechmocny, nawet wszystko wiesz kto co zrobi... ale to bardzo pocieszające, że tak pewnie się czujesz, im szybciej zaczniesz expić normalnie tym prędzej przynajmiej z Tobą skończą...
Wiesz czemu wszyscy są przekonani, że nie wyjdziesz cało z tej wojny ?? NIE NIE !!!!!!! Nie myśl Tetrocopie bo spocisz cały topic... po prostu zacząłeś wojnę ze szwedami będąc samemu n00bem... jeżeli jesteś taki cudowny to powinieneś wiedzieć że wygrywają oni podstępem i zastanów się lepiej ile osób z NG osobiście albo Cię zabije, albo napóści cię na minę... tak czy innaczej rób sobie postać na nowym świecie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
(...)jak narazie xeretza jak padl nie pokazal sie z dobrej strony ;p mugl uciec(...)
|
Hmm.... no, może po prostu oglądał film jak uciekałeś z necro jak Cię Yordiq walił

No ale to przecież inna sprawa
Pozwolę sobie uprzedzić wasze ineteligentne pytanie....
A więc tak... nie podam wam swojego nicka z Kyry... hmm pewnie teraz zastanawiacie się dlaczego... no cóż, nie dzielę konta i zacząłem trochę później grać od was tutaj i mam słabszy level, najprawdopodobniej zużyłbym za dużo UH uciekając przed wami (no niestety nie biorę pod uwagę tego, że byłi byście w stanie mnie zabić), a niestety na tą chwilę mnie na to nie stać, a poza tym wolę pogonić z levelem niż się chować...
No tak.... wiem, wiem.... jestem noobem i się boję... a w ogóle to cieńki bolek jestem... ale pozwolę sobie zauważyć, że jak na razie to żaden z was nie wyzwał Xeretzy na duela, Azeris to wiadomo, się sra i i tak by się chował w dupsku Tetrocopa, ale sam Tetro też tego nie zrobił... daleczego ?? No cóż, jeżeli się boisz to może daj myszkę na czas wojny siostrze, ona ma dobre PvP - potwierdzam

(chyba się domyślasz o co mi chodzi ?

)
Pozdr~
PS. Szczerze mówiąc to po rozpadzie NG, bedę żałował jedynie Galt'ar-a... bo to chyba najprzyzwoitszy gość z nich...