Temat: Awans
Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2006, 01:53   #20
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
Jak te dwa quote'y maja podobne znaczenie to naprawde sorry.
Ale z pierwszego quote'a wnioskuje, iz jezeli osoba nie ma 18 lat to po prostu admin musi miec do niego zaufanie.
Prosze cie, nie ciagnij dalej tych tlumaczen bo slabo ci ida.

A z drugiego co? To ta sama treść,tyle że przekręcona.
Chyba że osoba po 18 roku życia nie jest osobą dorosłą....

Cytuj:
Czepianie sie i od razu wylapywanie nieprawdziwych aluzji, nastepnie juz widzialem ze w jakims temacie klocil sie o hip-hop. Po prostu takich ludzi trzeba eliminowac zeby sie pozbyc chamsta z forum..

Przepraszam ale to oni zaczęli. Fora są miejscem kłótni i sporów. Gdyby ktoś jechał muzykę którą bardzo lubisz też byś zareagował.

Pamiętam jak kiedyś jakiś noobek wyśmiewał się w opisie z Metalu, w zamian za to dostał ze 20 brzydkich notek od Metal Militi ,i w każdym temacie w którym go zobaczyli
To komentowali. Jakoś nikt im nic nie powiedział. Dla niektórych ta muzyka znaczy bardzo wiele, i są w stanie dostać za nią nawet bana

Cytuj:
Tak btw. prawdziwym zamyslem tematu byl tzw "awans" z uzytkownika na wyzszy poziom uzytkownika. A te wszystkie klotnie sa tylko offtopem..

Przeczytaj ostatnie zdanie.

Cytuj:
Bana mial zasluzonego, nikt sie na nim nie wyzyl..

Ja? czy kto?Ja miałem zasłużonego,ale nie wiem o kim muwisz.

Cytuj:
Scor ma racje. jak sie takiego zjedzie ze dwa razy, osmieszy na forum itd. to moze sie zniechecic, skoro w innych - dojrzalszych forach to wychodzi to dlaczego nie u nas? Bo obroncy praw newbie istnieja zeby bronic ucisnionych? Pfff..

Albo się nauczy. Zobacz cobie mój stary temat "Bezkarnośc w tibi" on zmienił moją osobę na tym forum

Cytuj:
Po prostu takich ludzi trzeba eliminowac
I zaczynasz akcję eliminowania chamow odemnie? Bo większych debili na tym forum nie ma? :l

Cytuj:
uf, rozpisalem sie.
Gratz.

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 22-02-2006 o 02:04.
Walekifa jest offline