Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
Jak te dwa quote'y maja podobne znaczenie to naprawde sorry.
Ale z pierwszego quote'a wnioskuje, iz jezeli osoba nie ma 18 lat to po prostu admin musi miec do niego zaufanie.
Prosze cie, nie ciagnij dalej tych tlumaczen bo slabo ci ida.
|
A z drugiego co? To ta sama treść,tyle że przekręcona.
Chyba że osoba po 18 roku życia nie jest osobą dorosłą....
Cytuj:
Czepianie sie i od razu wylapywanie nieprawdziwych aluzji, nastepnie juz widzialem ze w jakims temacie klocil sie o hip-hop. Po prostu takich ludzi trzeba eliminowac zeby sie pozbyc chamsta z forum..
|
Przepraszam ale to oni zaczęli. Fora są miejscem kłótni i sporów. Gdyby ktoś jechał muzykę którą bardzo lubisz też byś zareagował.
Pamiętam jak kiedyś jakiś noobek wyśmiewał się w opisie z Metalu, w zamian za to dostał ze 20 brzydkich notek od Metal Militi ,i w każdym temacie w którym go zobaczyli
To komentowali. Jakoś nikt im nic nie powiedział. Dla niektórych ta muzyka znaczy bardzo wiele, i są w stanie dostać za nią nawet bana
Cytuj:
Tak btw. prawdziwym zamyslem tematu byl tzw "awans" z uzytkownika na wyzszy poziom uzytkownika. A te wszystkie klotnie sa tylko offtopem..
|
Przeczytaj ostatnie zdanie.
Cytuj:
Bana mial zasluzonego, nikt sie na nim nie wyzyl..
|
Ja? czy kto?Ja miałem zasłużonego,ale nie wiem o kim muwisz.
Cytuj:
Scor ma racje. jak sie takiego zjedzie ze dwa razy, osmieszy na forum itd. to moze sie zniechecic, skoro w innych - dojrzalszych forach to wychodzi to dlaczego nie u nas? Bo obroncy praw newbie istnieja zeby bronic ucisnionych? Pfff..
|
Albo się nauczy. Zobacz cobie mój stary temat "Bezkarnośc w tibi" on zmienił moją osobę na tym forum
Cytuj:
Po prostu takich ludzi trzeba eliminowac
|
I zaczynasz akcję eliminowania chamow odemnie? Bo większych debili na tym forum nie ma? :l
Cytuj:
uf, rozpisalem sie.
|
Gratz.