Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
I z wzajemnoscia =]
|
xD
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Adol~
Coz, chelpisz sie fragami i ubijaniem nas. Wiec dlaczego nie mielibysmy pokazac rownie(r?)z i drogiej strony medalu, jakim bylo huntowanie inferna i zbieraniem od niego paymentow? Zycie nie piesci, a kazda akcja powoduje reakcje. Przynajmniej, tak slyszalem =p Przypominam, ze Ezekiel jest w gildii i ma lidera. Wystarczylo porozmawiac z nim wczesniej, a nie nawiazywac znajomosci teraz, gdy, jakby na to nie patrzec kazda ze stron naszego 'malego konfliktu' juz zadeklarowala sie, ze pomimo pewnej dozy szacunku zrobi wszystko, by ubic ta druga.
|
Nie odrazu go bylem zabic moja gadka z nim wygladala mniej wiecej tak:
ja: czemu go zabiles
EA: Ch**j ci do tego
ja: mozesz oddac mi jego eq?
EA:nie mam czasu jak niehccesz miec hunta to lepiej zamilcz
ja:zabiles go bez powodu i radze ci lepiej oddac
EA: nie groz mi bo moge wiecej i sam masz hunta
ja Padniesz
EA: czekam na ciebie
Pisalem to znobka i mniej wiecej tak wygladala gadka, jak widac Eze sie doczekal. To bylo zachowanie sfustrowanego dzieciaka z ktorym niechcialem juz wiecej gadac . Poprostu spelnilem swoja obietnice. Chyba wiem dlaczego ty jestes liderem potrafisz negocjowac i dyskutowac a tamten dzieciaczek(tyle moge wywnioskowac o tym co piszesz i po rozmowie z nim) jest dla mnie zerem ktore znowu padnie, jesli bedziesz slowny i nikt z Arc wam niebedzie pomagac ;]. Nie mial powodu i ja mialem racje.
Cytuj:
|
Zreszta, Matiego znam od dwoch serwerow i wiem, ze czasem ma dziwne powody by zabijac, ale zawsze jakies ma
|
Czyli to wyglada tak.... Podejdziesz wezmiesz mu 1 rybke -placisz 100k , Niechcacy go zaatakujesz -dedniesz , powiesz cos niestosownego - rook.
Powod trzeba miec zawsze dobry w tym momencie przyznales czesciowo mi racje.Do byle powodow zaliczyc mozna lepsze skile szybsze expienie i posiadanie lepszego domku lub wiekszej ilosci kasy. To jest PA wynikajace z zazdrosci i niezaradnosci. To NIE SA POWODY.
Cytuj:
|
Mimo to, wolalbym wiedziec, kto insultowal. Jakis poziom w gildii trzymac trzeba, a wiadomosc ogolna 'jestescie insulterami' na nic nam sie nie zda.
Kolejne rownie ciezkie, co niepodparte zadnym rozsadnym argumentem slowa. I nadal uwazam, ze macie problemy z odroznieniem zwyczajnej przyjazni od lizania dupska
|
.
Ezekiel jest moim przykladem nietylko w odniesieniu do mojej 1st rozmowy z nim ale takze w stosunku do innych(niepodam z w/w powodow). Beda mieli tu problemy lub paymentsy od was poniewaz bedziecie chcieli moj nick badz zrobic im po zlosci przezemnie. Tak jak zrobiliscie z Gildia.
Cytuj:
|
jesli niezaczyna sie w Venore na charze Maxxonek, mozesz przestac ogladac. Nie jestem pewny, czy zrapidowalem odpowiedni (jest on dla poprzedniego klienta) i nie chce mi sie o tej porze sprawdzac. To pewnie przez wrodzone lenistwo.
|
ta ogladalem ten w veno jak poszliscie na sheilona i wtedy wam kibicowalem szkoda ze spierdzielil

. Spoko kilka SD mi styknie jak jestes slowny i sami przybiegniecie bez arc moge z wami prowadzic prywatna wojne w kocu lubicie wrogow i wyzwania

. tylko beda mi moje nobki pomagac xD.
Cytuj:
|
Mimo to, nie moge tolerowac chamskiego zachowania wobec moich przyjaciol, czy nawet tylko czlonkow gildii (o jajcarskiej randze 'egg', ani prob ich wykonczenia. Mam nadzieje, ze i Ty to zrozumiesz.
|
Nigdy nie bylem hamski lub wulgarny w stosunku do drugiej osoby nawet jak ktos mnie obrazal moze dopowiedzialem ale to bylo z hamowaniem sie. Hamskie bylo przez was huntowanie tamtej gildi naprawde niewiem co chcieliscie osiagnac. Wg mnie tylko zmaleliscie w moich oczach i mam do was o wiele mniej szacunku. Jeszcze raz powtorze :"to bylo niskie". To nie bylo rozwiazanie problemu poprostu wyzyliscie sie na slabszych dlatego ja robie to samo ,podpasowuje sie poprostu pod wasze zasady gry. ale niedlugo ktos silniejszy padnie nadal mam 15 mlvl i troche boltow i 3-4 chary 20-30 lvl xd. moze kogos retired namowie jak tak pisac mi tu .
PAmietaj ze to jaka jest Iridia i gospodarka zalezt tez od was.
Jak chcecie moge odpuscic sie i nie ubijac was. Wasze paymentsy to 100k od calej gildi dodatkowo Ezekiel ma mnie przeprosic za swoje zachowanie. i zapomne o tym , jesli nie bedziecie all musieli dodac Firefista do VIP i uwazac kiedy bede online. Te 100k bedzie akurat bym mogl zrobic nowego chara bo przegram war i zaczynam tu od nowa. Jesli nie godzisz sie na paymentsy to ja Vs wy bez pomocy Arc. Czekam na odp

.
P.S. Nie traktuj tego zbyt emocjonalnie bo to tylko gra

i fajnie sie z toba gada ;p
Izapamietaj jedno: "TO JACY JESTESCIE OKRESLA TO JAK SIE ZACHOWUJECIE" ubijac chce was za to jak eze postepuje.