No ok... starałem się podejść do tego w jakiś tam minimalny sposób obiektywnie...
Właśnie obejżałem film jak zginą Xeretza... i mam od zaj***** uwag, pochwalę się tylko kilkoma....:
Cytaty z filmu:
1.
01:33 Tetro Aurelius: jak po drodze go zobaczymy to idziemy na behe 
-OMG.... czyżbyś się bał, że nie uda Ci się go zabić gdzie indziej niż na huncie ??
2.
01:33 Moothonost: jak sie ten czar pisze?
01:33 Tetro Aurelius: 21:29 Tetro Aurelius: utevo res ina butterfly
- 100 Master Sorc nie zna podstawowych czarów ?!
3.
01:35 Azeris: moge odejsc?
01:35 Azeris: idziemy?
01:36 Azeris: ****a
- OMG - tylko czysta naiwność pozwala mi wierzyć w to, że chciał on iść go ubić jeszcze raz a nie wiać jak najszybciej
4.
01:36 Azeris: stara pysk drze
- N/C - nie dość, że kobieta nosiła taki dziwny płód w sobie 9 miesięcy, później jeszcze daje żreć to na końcu jeszcze takie poszanowanie zbiera... co jak co ale , mimo że to nie ma nic wspólnego z całą to gmatwaniną na servie, to jednak pokazuje klasę człowieka....
5.
01:35 Tetro Aurelius: hahaha
- tego nie potrafię zrozumieć za nic w świecie, zgadza się, najwyższy lvl zabił TOP 2 na serwerze, przy 100+ MS'ach to może się liczyć, jednak całość tego wszystkiego sugeruje zadowolenie Tetrocopa z wygrania wojny, wywalenia Xeretsy z servera i pozostanie na niej dyktatorem... chyba nie zdajesz sobie sprawy człowieku, że ten się śmieje, kto się śmieje ostatni, a w tym przypadku na 100% przysłowie się spełni !
A w ten sposób wyglądał przebieg walki:
01:33 Moothonost: Exevo Gran Mas Vis
01:33 You lose 3 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:33 You lose 56 hitpoints due to an attack by Xolorian.
01:33 Xolorian: exevo gran mas vis
01:33 You lose 87 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:33 Tetro Aurelius: exevo gran mas vis
01:33 You lose 62 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:33 You lose 54 hitpoints due to an attack by Xolorian.
01:34 You lose 469 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:34 Tetro Aurelius: exevo gran mas vis
01:34 You see a dead human (Vol:10).You recognize Xeretza. He was killed by Tetro Aurelius.
Xeretza przyjął 4UE, non stop był bity przez wszystkich z Burst Arrows i dodatkowo Tetrocop walił w niego SD (oczywiście na bocie -- no ok... moja zawiść - sorki

... może i beż bota bo sporo chmurek na nim leciało)... w sumie to nic dziwnego, w końcu Xeretza ma sporo HP i many więc się leczył... fakt, użył 2x Exury Gran i 6x Vity.... no nic dziwnego w końcu sporo strzałów przyjął....
ALE: czy mogę spytać dlaczego tak długo pozwoliliście mu żyć, rozumiem, bawiliście się z nim... extra.... ja tylko przypuszczam, że jeżeli atakowałby Moothonost'a lub Xolorian'a, byłoby więcej fragów po tym wszystkim..... Trzech master sorców, ma problemy z zabiciem jednego... N/C.... Czy słyszeliście o np. SD WASTE ?
Kolejna sprawa... nawiązując do znanego dowcipu o staruszce, której banda skinów uratowała życie - przestali ją kopać... to Moothonost ma względem Tetro porządny dług wdzieczności, gdyż po tym strzale:
01:34 You lose 469 hitpoints due to an attack by Tetro Aurelius.
01:34 Tetro Aurelius: exevo gran mas vis,
został sobie na deep redzie, bo ofiara nie włączyła mana shielda...
No oczywiście, nic tylko być dumnym z takiego przywódcy, pozabija wszystko, włacznie ze swoimi przydupkami, byle by dojść do swojego egoistycznego celu. W zasadzie to można się zastanawiać, co by było jakby Xeretza pożył z 5 sekund dłużej, by mógł śmiało expić dalej, bo N/G by skończyło na rook'u po tym jakby się nawzajem powybijali.
Przed obejżeniem filmu, byłem przekonany, że Tetro sobie zasolował Xeretze...

(no kur***, nie wiem czemu ale tak myślałem... jaki to człowiek jest naiwny). Jendak okazało się, że nie ma on na tyle odwagi aby tego dokonać.
Ostatnia sprawa...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
(...)jak narazie xeretza jak padl nie pokazal sie z dobrej strony ;p mugl uciec (...)
/tetro
|
Możesz mi zdradzić tajemnicę i powiedzieć gdzie ?? Bardzo proszę, powiedz mi gdzie, ja wiem, że ty wiesz, ale podziel się tym z nami - BŁAAAAGAAAAM !!

Podpowiem Ci tylko, że on nie może tak jak ty przelecieć sobie na miotle przez cały srerver... błagam, odpowiedz mi.
Moim zdaniem to miał on nieco mniejsze pole manewru, niż ty jak byłeś zażynany jak wieprz na Necro.
No OK, już widzę te posty, że się czepiam, że bla bla, a że bla bla... ależ czy Tetro nie jest wszechmogący ? Czy nie on sam wie wszystko najlepiej, czy nie on utrzymuje server, czy nie on bla bla, i czy nie on bla bla............................................... ......
Pozdr~
EDIT:
DLA ZAINTERESOWANYCH PODAJĘ LINKI DO FILMU:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5940
http://rapidshare.de/files/13737595/xeretza.rec.html