... Ja niedawno zaczalem grac na Selenie... glownie ze wzgledu na mojego kumpla, ktory sie znudzil Antica, i postanowil sie troche odswierzyc na nowszym swiecie. Po co komu wiecej ludzi na tym swiecie. Im wiecej ludzi, tym wiecej noobow / power abuserow / zlodziejow itd. itp.
Ledwo wyszedlem z rookgardu, natychmiast przylecial jakis druid na !! 11 !! lvlu, i... "pey or die". Normalnie spadlem z krzesla, gdyz przez caly czas pobytu na rooku dzielnie spieralem sie z ludzmi o to, gdzie jest wiecej power abuserow. JA twierdzilem, ze na Antice ich prawie nie ma, oni twierdzili ze to Selena jest od nich wolna, a na Antice grac sie nie da. Co do tego druida... z "krecik" w nicku (no jasne... nie ma to jak byc Polakiem), to jak zaczalem sie z niego smiac, walnal we mnie z "poison field" i uciekl.
5 minut pozniej, wyszedlem sobie z dp, by potrenowac na trollach. No i oczywiscie 10 sqm od dp zostalem zaatakowalny przez... (dla odmiany) ... Polaka na 21 lvlu. Na szczescie przyszedl mi z pomoca jeden z rozmowcow z game chatu, i ubil pkera, po czym dal mi zlootowane p legsy. Byl Szwedem...
Od czasu wyjscia z rookgardu, spotykam masy power abuserow, i pospolitych noobow, ktorzy albo proboja zajac "ogromna" jaskinie, ze slabymi potworami, jedynie dla siebie, albo proboja cie zabic.
... Nie polecam tego servera, jesli nie macie pacca, albo doswiadczenia. I robie to nie ze wzgledu na "podlych, brzydkich, malych Szwedow" tylko wlasnie na Polakow, ktorych niestety tam jest zbyt wielu, i zbyt mocno daja o sobie znac.
Mathoff.
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu."
Paragraf 22, uczymy sie czytać.
|