Aff ale mam zlom a nie pc ;p ale trudno dostac sie na forum
@Lewoj
Ja nie wadpie w twoj 50lvl ale jakis ss z demonkow by sie przydal na tym forum (Mysle tu o twoim advanced na 50lvl na demonach a moze nawet solo

). Do soboty moze bedzie 53mlvl pozdro =**
@Daro
Nie wiem po co dales tego ss z rozmowa z Laura... moze zeby sie popisac (jezeli bylo by czym bo towkoncu nie ty poznales laure tylko stary owner daro reika ale to sie wytnie) a moze naserio sie nudziles i potrzebowales czegos zeby sie podniecic

Ogulnie to pamietam jak mowiles ze chcesz wbic skile 75/75 do konca ferii (jeszcze 6 dni) a ty nawet 70/70 nie masz. Pozdro
@Sir Coraxi
Noo GZ ale ja czekam na 40 a nie na 30;p i kilka ss z jakis hmmhmhmm np solo gs albo przynajmniej dragi. No i czekam za moimi HMM ^^ POZDRO
@Salmon "BRO" Todi wymiatacz ^^
Kiedy wreszcie ten 50lvl i jakies hydry braciszku =**

Mam nadzieje ze na solo DL mnie zabierzesz (bedzie mial kto ss pstrykac ^^) Pozdro i bij 80/80
@Tomy Valath
No i na koniec najwazniejsze... I'm so Sorry man przeprosiny bo "Nie Publiczne" byly wczoraj

i mam nadzieje ze wiecej sie klucic nie bedziemy (a przynajmniej nie o wasze glupie zabawy) a co do gs Salmona hihi to ani twoje bolty ani moje runki nie moga sie mierzyc

50+ na full defie z moim eq aff ja tez tak chce.

Pozdro
POZDRO ALL ktorych nie wymienilem a tez kocham no Hail SMURFS ^.-