A ja bym prosił o avka. Szczerze to ten aktualny mi się znudził (no i nie podoba troche, bo mam dziś dobry dzień-dwie 6 i 1 + w szkole

).
1. Tło. Najlepiej jakiś las. Najlepiej taki, żeby wyglądało na rysowane ołówkiem.
2. Obrazek otoczyć srebrną ramką.
3. Na dole obrazka (no nie aż tak całkiem) umieścić czaszkę. Najlepiej niech bedzie odwrócona w naszą stronę (żadnego przekrzywienia, no przynajmniej nie takiego dużego). Najfajniej by było jakby wyglądała na rysowaną taką poł brązową kredką (No taki kolor jak gostek z avka Hege). NAJWAŻNIEJSZE! Czaszka ma nachodzić na tą ramke!
4. Na górze Czarny napis LolnY. Prosiłbym aby wyglądał on tak jak jakiś duch. Tzn. żeby się tak "rozlewał" na tło.
Dziękuję z góry. Wielkie dzięki nawet jeśli komuś wyjdzie coś, co mi się zupełnie nie będzie poobało to i tak dzięki (chociażby za samą próbę i poświęcenie).
A teraz coś dla prawdziwych mistrzów. Proszę również o podobny podpis. Najlepiej żeby czaska była przekrzywiona lekko w lewą stronę (niech cała będzie po lewej połowie siga). Tutaj prosze użyć napisu z mojego aktualnego podpisu (baardzo mi się podoba

).
Dziękuje też za same przeczytanie mojego posta (ale się rozpisałem)...