Cytuj:
jeśli zaś chodzi o noob'ów to krucjaty jak najbardziej
|
Tak, tylko granica między początkującymi a debilami jest cienka (zwłaszcza jeśli chodzi o słowo pisane) więc zawsze można się czepić.
Cytuj:
A ja ze swej strony chce ładnie przeprosić za offtopa...
|
Offtop też jest względny - imo tutaj po prostu dyskusja rozwinęła się w tym kierunku. Jak zatem rozróżniam offtop? Jeżeli jest jakaś argumentowana dyskusja, bez chamstwa, to nie jest to offtop. (to tylko przykład).
Cytuj:
I tu napewno sie zgadzam, ja zapamiętałem "dobrych" uzytkowników takich jak:
Dart Ryba
Walekifa
Knight Simon Dark Lord
A co do tematu, podsumowywując:
Użytkownik forum (np. Ja) nie posiadający zadnej zdolnosci (malowanie/itp.)
praktycznie nie ma szans na wyroznienie, chyba ze nie zaloze przez next 2,5 roku zadnego głupiego posta, i bede odpowiadał w kazdym temacie.
|
Ani jednego z nich zbytnio nie zauważyłem. jak dla mnie, to ci użytkownicy których ja pamiętam, jako "dobrych" to na przykład Khan, Gewof, Sesaj, Gonzo, Kald, Superman, Ghost, Gniew, Gangrel...
I co z tego że nie posiadasz zdolności plastycznych? Ja też nie.
Cytuj:
a może tak personalne wąty przeniesiecie na priv? bo to się robi monotematyczne, zdawało mi się, że każdy już powiedział to co miał do powiedzenia, gdyż teraz wszyscy tylko powtarzają wcześniejsze 'wątki' okraszone dodatkowo przytykami wobec innych osób
drążąc to jeszcze bardziej powstaje offtop i większe prawdopodobieństwo kłódki w tym temacie..
|
Kłótnie? gdzie? imo dyskusja się rozwinęła, może nie w tą stronę, w którą była kierunkowana, ale czy to od razu pozwala komuś skreślić temat?
Tak, uwielbiam wyjaśnienia w stylu "bo tutaj to jest tak i choćbyś stawał na głowie, to tego nie zmienisz". Super. To po ciul są moderatorzy? Mamy zostawić burdel takim, jaki jest? Toż to nawet jak zrobisz rozpiździel w sowim pokoju, to nie zostawaiasz wszystkiego jak jest, tylko starasz się to doprowadzić do jak najlepszego porządku. Dlaczego chcesz traktować forum inaczej? Tu też ktoś robi burdel, a co gorsza, niektórzy nie wiedzą nawet, co to jest porządek. Czy to znaczy że mamy to tak zostawić?