Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
bota ? hahah gdzie pokaz gdzie sie przyznalem omg jakie wkrety to ***
|
No przecież przeprosiłem i powiedziałem, że nie miałeś boota bo co chwilę chmurki puszczałeś... czyli nie trafiałeś...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
4 ownerow o ****a mac jakie zbury szkoda i takich ludzi pewnie jestes debilem ktory ma 8 lvl i kozaczy ;] hehe ryje mnie takie forum ludzie gowno wiedza a pisza
btw jak bym mial ownerow juz dawno skonczyl bym jak na ocerze ludzie heh
|
O Boshe... no przecież pisałem wam, że nawet oni sami o tym nie wiedzą, że sharuje, skończcie obrażać pana Tetrocopa... Bosheee
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
ja niebede nic szczeólnego pisal bo jesio hunta dostanie rodzina..
mam prosbe do was wez tetro zrob duel 1 vs 1 z xer~kto przegra placi 300 k wygranemu po 3 duelach odchodzi z serwa zabierajac pare osob z soba.. i bedzie good...
Peace & Love 
|
Naaa... chyba sam w to nie wierzysz... przecież Tetrocop jest za cudowny, żeby brudzić sobie łapy samemu, przecież może stać w pz i patrzeć jak xeretza zabija jego najdroższych przyjaciół, a później stwierdzić że nie chce mu się grać już w Tibie i przejść na Windows'owskiego Sapera...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DuLiB
@Valais
Nie mowie ze Ty masz bota, tylko ze bota mial ten kolo od duela ;p
Niros here btw ;p
|
O jejq... aż mi głośniki miodem się zalały... jakiś ty ładny asslicker... btw. śliczny dedzik dzisiaj noobq, ja ci chciałem tylko powiedzieć że ja Cie z servera pogonie jak tylko się uspokoi sytuacja na, gdyby nie wojna już miałbyś hunta... ale co mi tam, pośmierdź jeszcze, zawsze jakiś free frag na Battle Field... (zgadłeś... jestem noobem i nie podam swojego nicka)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
(...)
Po co najpierw dajecie inva do gildii Xeretzie a potem go przychodzicie ubić?
Chlopak sie nawet nie spodziewał tego -.-
Idioci Idioci i jeszcze raz idioci
widze że nie wiecie co to jest lojalność wobec kogos
Ja nie wiem jak tak można przyjść na exp do kogos i go ubić(tym bardziej jak jest w twojej gildii)
@Tetro
Może czujesz sie zagrożony na serverze?
I przestań opowiadać te swoje bajeczki wiem jak jest i nie wkrecaj chociaz innym użytkownikom forum.
(...)
pozatym 3/4 twojej gildii to sa nooby nie umieja grac a kiedy przychodzi co do czego to chowają sie za tobą
end
|
No niestety ale nie zgodzę się z Tobą... wojny przeważnie zaczyna się w ten sposób, że ubija się najwyższy lvl od przeciwników na huncie, bo chodzi tylko o to aby go osłabić przed wojną....
No, ale się zgodzę że są idiotami.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
(...)
pozatym 3/4 twojej gildii to sa nooby nie umieja grac a kiedy przychodzi co do czego to chowają sie za tobą(...)
|
I znowu się nie zgodzę !!! NG to nie w 3/4 nooby...
NIE PRAWDA...
NG to w 95% nooby !
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Legiren
o ile dobrze wiem 3/4 osob w ng jest z ery zero ( arcania ) i mi nie pieprzcie nooby ktorzy nie wiedza ****a jakie maja pvp ze sa noobami gdyby nie chaki Valaisa Buza itp by wygrali wojne i z tego co widzialem mnieli dobre pvp i watpie zeby Mizareon i Xeretza we 2 pokonali tak zgrany zespol jaki jest NG !!!! Jeden z najbardziej zgranych gildi w calej tibi a co do Eona to on zostanie w ng to jest wiadome bo on zawsze jest w ng i pewnie bedzie pozdro NG ;]
|

Oh Yea... ale żeś dał czadu teraz..
WoW. Zgodzicie się ze mną, że fajowski z niego noobek ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Turon De'Galx
Według mnie bardzo ładnie zabili Xeretze ... Mówicie, że w " lamerski " sposób lecz o to chodziło żeby nie miał żadnych szans na przeżycie. Gdyby Tetro zrobił duela 1 vs 1 Xeretza miał by szanse uciec.
A to, że Gildia pomagała Tetrowi to dobże świadczy o Next-Generation przynajmiej ma na kogo liczyć tak samo jak mógł liczyć na gildie na Arcani.
Wygraną w wojnie ma na ten moment raczej zapewnioną NG lecz ataki ze strony Blackboarded Marauders napewno bedą.
Puki nie ma dobrego teamu na wojne Xeretza i jego gildia będzie tylko tracić czas i lvle w przeciwieństwie do NG
Życze Next-Generation aby wygrało wojne i panowali na Kyrze ...

|
No jednak moim zdanie był to lamerski sposób, nie potrafili na niego się pożądnie zasadzić, no i prawie Moon~~ padł... Wiadomo, że 1vs.1 nie rozpoczyna się wojny.
Odnośnie wygranej wojny na tą chwilę, to ja uważam, że jednak Xeretza ma to w kieszeni... fakt jego gildia do NG nie ma co się porównywać, jednak nie powiedziano, że to są teamy, moim zdaniem cześć teamu xeretzy siedzi właśnie u Tetro w NG i wyjdą w odpowiedniej chwili i zrobią pożądek.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mission Arz
Do tych z Arcanii:
Sądzę że mało wiecie o sytuacji na Kyrze.Otóż powiem wam, że wojnę rozpoczął Tetrobo bał się, że Xeretza może być wkrótce od niego silniejszy( żałosne). Wielu NG to nooby a prawie każdy to PA.Dlatego licze że zwycięży Xeretza.Razem z Mizaeronem zabił już kilku ng 
|
TO I TYLKO TO JEST POWODEM DLA KTRÓREGO W OGÓLE ZACZĄŁEM TEN TOPIC I DLACZEGO SIĘ W NIM WYPOWIADAM
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mission Arz
Do Nirosa:
Widać że z ciebie ciota.Koleś z Pain mial 10 lvl mniej niz ty ale musiales przyjsc z obstawa.Bez znajomosci bylbys w Tibii nikim!
|
Muszę Cie poprawić, Niros jest nikim nawet ze znajomościami.
Pozdr~