Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Wolałbym chyba takie małe, kameralne, spokojne forum z KWA niż wielkie z masą bachorów, których trzeba przewijać bo do klopa nie potrafią dojść i na nim usiąść.
|
LOL, to powinieneś siedzieć wśród gnijących dziadów na gery, a nie tu wśród półdebili i kilku normalnych userów ;-)
@Nekromanta
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Wiesz, gdybym byl adminem, dalbym ci moda na tydzien tylko po to, zebys w ciagu 1 dnia odpowiadal na 200 PW od uzytkownikow, ktorzy :
-nie czytaja regulaminu
-piszom o ruznyh zeczah, zakladajom nofe tematy, ale prafie takie zame sa 2 miejs1ca wyrzej
-zalacych sie, ze forum sie czasami sypnie
-z wielkimi skargami, ze "w pkt 12873918 na mapce nie uwzgledniono rata!"
-zalazcych sie w stylu "dostalem bana za nic"
-proszacych o pomoc "Tibia mi nie dziala, mam windowsa, myszke i procesor PIV! HELB BLX!"
|
No problemo, z kopyta bym wykasował te 200 wiadomości. Widocznie spali na lekcjach polskiego, bo w tytule PW powinno się podać w czym tkwi problem. Jeśli to pierdoła - niech wy*******a, nie mam dla takich czasu.
Tak oto rozwiązałem 200 problemów, nie będąc modem. A jeśli gryzie się to z jakimś kodeksem moda, trudno. Widocznie nie powinienem nim być, może kiedyś się nauczą tytułować pisma.
Poza tym, wątpię czy każdy moderator dostaje po 200PW. To forum nie ma tylu userów i tylu problemów. A moda i tak bym nie przyjął, nie mam zwykle czasu nawet na odpowiedzenie we wszystkich tematach, co dopiero PW. Za mało czasu poświęcam ostatnio internetowi, co wychodzi mi na zdrowie.
Dobranoc.