Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2006, 00:00   #871
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shodek
IMO srednia wieku tego forum jest okolo 15 lat, i jezeli taki pietnastolatek siedzi po 10h+ dziennie przed kompem, to zycie szkolne i prywatne ogranicza do minimum (o ile wogole takowe ma, w co niestety watpie). Wiec jednak o czyms to swiadczy...

"bo lubimy" hmm a moze dlatego bo zapomnielismy jak sie chodzi? i nasza codzienna droga nie przekracza 100 metrow (pokoj z kompem > lazienka > kuchnia i tak w kolko). Nie mowie Raul ze ty tak robisz tylko ze jestem w 100% pewien ze sa tu tacy "ludzie"
ouch..... Może i jest kilka takich osób ale nie jest to 90%<lawl> społecznosci forum.. Odważyłbym się nawet stwierdzić, ze 90% to ci "normalni" ludzie. Nie oceniaj ludzi nie znając ich...

@ 1
Nie wiem czemu służą te wasze wszystkie potyczki słowne. Obrażacie się nawzajem i rywalizujecie w wymyslaniu coraz to bardziej wyszukanych sposobów pojechania "rywala". Każdy popełniał w przeszłości jakies błędy, głupie/nie głupie, nieważne, nie zmienicie już tego, więc po co tyle krzyku?

...:::Zasady Kulturalnej Dyskusji:::...

@ 2
Co do sytuacji militarnej na Azurze, to zauważyłem że jest ona dużo mniej odczuwalna(jakie u?:/) przez ~40 lvl. Poprzednią wojnę sam dość boleśnie odczułem...

Pozdrawiam
Fisz~
Fiszbin jest offline