Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
A takze Rosjanie, Austriacy i Prusacy w latach od ~1795 do 1918, katolicy w wojnie 30-letniej i wiele innych rzadow/aparatow wladzy/organizacji,
|
Niestety ale jini mial racje oni infiltrowali polakow zmieniajac ich w czesc spoleczenstwa i przeksztalcajac polskie na pruskie itp. A szwaby nas chcialy wytepic bo polak podobnie jak zyd byl czlowiekiem 2giej kategori(wtedy niebylo terroru aka PA=) ).
Dzis po rozmowie z Adolph~ dogadalem sie i jestem mile zaskoczony jego postawa jak i podejsciem do sprawy(oby wiecej takihc liderow). Uzgidnilismy ze place beda zwrocone tym ludzia ktorzy zaplacili poza spaykym(jak niewi dlaczego msg me prv), lider DB wie kto ile placil i ma sie zglosic a payments bedzie mu oddany bez zadnych konsekwencji, wiem kto ile wiec oszustow sam ubije w razie nizgodnosci pisac mi prv msg tu na forum. Uzgodnilismy tez ze Eze mnie przeprosi za swoje zachowanie (co pisal nawet w swoim poscie , jego konflikt z lobem pomijam bo to ich osobista sprawa) wtedy sprawa bedzie zakonczona i wszytsko bedzie ok a ja zrobie zawieszenie broni.
Btw Szukam power abuserow bo juz chwilowo niemam czasu na tibie(szkola + praca) i niemam jak grac o normalnej porze, jak cos msg me plx.
Yours , trully Shane.