Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2006, 10:17   #71
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo

Domyślny heh

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morximal
banda idiotow ,po 1 co to za problem zabic dwoma 100 sorkami 50 lvle?czy to powod do ***anej dumy?po drugie od kiedy wojne sie wygrywa fragami ****a, co z tego ze padlo od nas 5 osob jesli te 5 osob odrobilo te lvle jeszcze tego samego dnia bo Xeretza i Mizra wychodza z pz tylko jak my mamy szkole po 3 ta wojna nie bedzie trwala dluzej niz tydzien, skoncza sie ferie Mizraeonowi i Xere~ i juz wogle nie beda mieli kiedy z pz wychodzic, po 4 jak tylko sie lognie tetro to ****a Xeretza i Mizra s*******aja gdzie piepsz rosnie dotego ktos kto sadzi ze jesli NG przegra po 5 deadch to nigdy nie mial doczynienia z NG.
MOZE XERETZA WYGRA ALE NAPEWNO NIE NA KYRZE, TO WAM MOGE OBIECAC i to ze Xeretza i ich team ma 5 osob to tez jest bzdura maja okolo 10 osob ktore graja na noob charach, blokuja , rzucaja m walle,donosza mfy, najbardziej mnie bawia komentarze typu duzo osob sie dolaczy do Xeretzy i NG przegra tylko jeden maly problem , te osoby nie beda na lanie z Xeretza i nie beda na tyle szybkie zeby nam uciec, a co do deda moothonosta to jest to jego pierwszy sorcerer w zyciu, wczesniej mial 130 elita wiec nawet on nie ukrywa ze nie umie grac sorkiem hehe
racja ;]

a co do ludzi co tak obgaduja to znajac zycie jakies 20 llvle i nobki ktore tylko mowiac umia a w tibi nic nie potrafia zrobic a sie udzielaja heh
mam wy***ke na to co gadacie waze ze na kyrze mozecie mnie cmoknac w pupe