Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2006, 10:25   #13
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Ehh nie wiem po co ten temat :/ no ale pomażyć można zawsze moim zdaniem to tu przydałoby się (ach moje ukochane BG) wyobraźcie sobie że druid może się zmieniać w różne monstra a zamiana ta to nie tylko wygląd ale także umiejętności (oczywiście nie chodzi mi tu o demony i td ale chociażby w te stwory które można summonować + mały gratis) Knight wraz z lvlem dostawałby dodatkowe możliwości ataku np: przez następnę 15 sekund jego skile wzrosną o +20 lub będzie zawsze trafiał przez następne 15 sekund. Magów można dzielić na szkoły ale zamiast dzielić i tworzyć nowe czary poprostu czary ze szkoły jaką wybierze niech będą tańsze (mniej many zabierały) i tak mag runiczny (runy tworzył by za 50-25% mniej many) mag spontan (czary spontaniczne 50-25% mniej many +mały bonus do obrażeń) pallek oczywiście też dodatkowe czary np: strzała ognia pallek rzuca czar i następne 10 strzał ,boltów będą zadawały dodatkowe obrażenia od ognia, podobnie z trucizną i energią No i to by było na tyle chociaż z całą pewnością magia Tibi tkwi poniekąt w jej prostocie no ale BGII + Tron of bhaala wywarł ogromny wpływ na moje podejście do gier RPG więc to takie "luźne" spostrzeżenia oczywiście jest tego o wiele więcej ale nie chcę przynudzać
jastr jest offline   Odpowiedz z Cytatem