Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morximal
banda idiotow ,po 1 co to za problem zabic dwoma 100 sorkami 50 lvle?czy to powod do ***anej dumy?po drugie od kiedy wojne sie wygrywa fragami ****a, co z tego ze padlo od nas 5 osob jesli te 5 osob odrobilo te lvle jeszcze tego samego dnia bo Xeretza i Mizra wychodza z pz tylko jak my mamy szkole po 3 ta wojna nie bedzie trwala dluzej niz tydzien, skoncza sie ferie Mizraeonowi i Xere~ i juz wogle nie beda mieli kiedy z pz wychodzic, po 4 jak tylko sie lognie tetro to ****a Xeretza i Mizra s*******aja gdzie piepsz rosnie dotego ktos kto sadzi ze jesli NG przegra po 5 deadch to nigdy nie mial doczynienia z NG.
MOZE XERETZA WYGRA ALE NAPEWNO NIE NA KYRZE, TO WAM MOGE OBIECAC i to ze Xeretza i ich team ma 5 osob to tez jest bzdura maja okolo 10 osob ktore graja na noob charach, blokuja , rzucaja m walle,donosza mfy, najbardziej mnie bawia komentarze typu duzo osob sie dolaczy do Xeretzy i NG przegra tylko jeden maly problem , te osoby nie beda na lanie z Xeretza i nie beda na tyle szybkie zeby nam uciec, a co do deda moothonosta to jest to jego pierwszy sorcerer w zyciu, wczesniej mial 130 elita wiec nawet on nie ukrywa ze nie umie grac sorkiem hehe
|
O Boshe, no zabili być może 50lvl'e, stymże te fragi to chary grające w przeciwnej gildi, i nie chodzi tu o ilość fragów, tylko o tak jak z bandy niewiadomo ilu osób mogą padać jak muchy zabijane przez 2 postacie.
Skoro tak ostro się zabieracie za Xeretze i Miza~ (już nawet nie chce mi się wam tłumaczyć, że jest ich wiele więcej, nie licząc noob charów) to dlaczego dajecie im się w ten sposób wami bawić ?!
Chciałem zapytać, co Tetrocop na to, że NG pada jak ścierwo ? Obchodzi cię to coś w ogóle ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Legiren
ale ty jestes ***niety wes sie uspokoj kretynie wszystkich wyzywasz od noobow a sam nim jestes n/c plxx ... NG ROXXX EZ RLZ FOREVER ;]
|
Chciałem zaznaczyć, że nie wszystkich, jedynie NG, no i od teraz również ciebie

Nawet nie chce mi się na Ciebie unjusta tracić w grze
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DuLiB
@Mission Arz, Kyra destroyer
I co Wy zamierzacie z tym zrobic? Gadac kazdy moze ;] Dzialamy my i BM.
|
Robię to co mogę zrobić, zastanawiałem się czy nie iść do Xeretzy, jednak na poziomie jego, oraz pozostałych osób biorących udział w tej wojnie, rzeczywiście byłbym noobcharem, których ma pod dostatkiem...
Dlatego niestety zostało mi tylko gadanie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
racja ;]
a co do ludzi co tak obgaduja to znajac zycie jakies 20 llvle i nobki ktore tylko mowiac umia a w tibi nic nie potrafia zrobic  a sie udzielaja heh
mam wy***ke na to co gadacie waze ze na kyrze mozecie mnie cmoknac w pupe 
|
O kurde... Tetrocop się pomylił...

Ja pier****, nie gram w tą grę, kończę z Tibią, i nie wiem czy się nie zabiję...
KUR*** TETROCOP SIĘ POMYLIŁ !!!... życie już nie ma dla mnie sensu...

Ale jeszcze zanim ze sobą skończę, to postaram ci się wytłumaczyć, że nie mam 20lvl... mam wystarczający level, żebyś mnie nie zabił w pojedynkę

... tak tak, jak się domyślasz, jestem noobem i nie podam ci nicka....
I jednak myślę, że potrafię coś zrobić w tibi, ale w pojedynkę... tak pomyśleć, jakby podzielić ilość twoich ownerów przez level to wyszedłby jakiś mały % na jednego... hmm... więc co ty potrafisz zrobić ? O!!!! Wiem.... potrafisz rozpier*** cały server

Przyjemnością będzie patrzeć na twoje ścierwo
Pozdr~~
a.. i jeszcze mala prosba, naóccie siem pisadź po polskemu dobra, bo czsami nie morzna patszeć na to co robicie....
NAÓDZCIE SIEM POLZKIEGO !!