Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2004, 14:09   #6
Ulrek
Użytkownik Forum

Ulrek's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003

Ulrek ma numer GG 2872951
Domyślny

Z reguły staram się nie przeklinać, no ale teraz jestem wyprowadzony z równowagi. Tym pojebanym artykułem tylko wkurzyłem się na księży i mam ochotę przypierdolić im młotkiem. Take artykuły wzbudzają agresję u młodzieży i prowadzą do morderstw, pijaństwa i masowego walenia gruchy na budowie. Dzięki takim artykułom i zawartym w nich przekazach podprogowych księża chcą przejąć cały ten świat i wprowadzić drugie średniowiecze. Wszystkich bankierów, programistów, pingwiny (chodzi mi o prawidze pingwiny, nie siostry zakonne), okna, płyty cd, komputery, fiuty, telewizje inne niż Trwam, radia inne niż Radio Ma-paszczura, żołnierzy, Kwaśniewskiego, Leppera, kostki rubika, elektryczne żarówki, piłkę nożną, sztuczne cycki, Pamelę Anderson, muzułmanów, Murzynów, buddystów, Chińczyków, dłubających w nosie i wielu wielu innych wrzucą na stos i podpalą. Na osłodę dodam jeszcze ten artykuł:

http://www.kulty.info/czytelnia/ks04/

Polecam każdemu który zna dobrze Dooma 2(tj. potrafi zlokalizować 75% sekretów na wszystkich poziomach razem wziętych i wie jak się dostać do poziomów sekretnych) poczytanie artykułu o doomie (właśnie na tej stronie).

HAHAHAHA Zelda i Terminator: Sky Net to gry satanistyczne? Może jeszcze Arnolda Schwarzeneggera trzeba poćwiartować i pożreć?