Przedstawie pokrotce moje odczucia zwiazane z sytuacja na Kyrze
Otoz co do gildii NG mam jak najgorsze zdanie, jezeli chodzi o Arcanie, i EZ to nie bylem az tak zle nastawiony do tych ludzi, ale dzisiaj widze ze sie mocno mylilem. Moim zdaniem nalezy przepedzic NG jak najszybciej z tego serwera, poniewaz stanie sie z nim to samo co z Obsidia, na ktorej do tej pory gralem, a sytuacja jest do bani, wszystkim trzesie NG, sieja PA, wielu dobrych graczy przez nich odeszlo z tego serwera, i jest on teraz praktycznie bezludny...
Tetro... ech temat rzeka, no ale wystarczy ze wejde na erig.com i juz mam zdanie wyrobione na temat tego czy sharuje, czy nie, ale trzeba sie zastanowic czy jak Jihev wygra wojne, przypadkiem nie bedzie sie dzialo tak samo jak do tej pory... nie chce krakac, ale moze sie okazac ze spolecznosc Kyry bedzie sobie powtarzac "zamienil stryjek siekierke na kijek" chociaz jak dal mnie Tetro to totalny... no dobra nie bende go obrazal bo to nie czas i miejsce na to
A przebieg wojny... jak dla mnie to ekipa Xerteza szybko straci na impecie, no przedewszystkim NG ma przewage liczebna, ota trudno bedzie zlamac, maja takze przewage lvl, oraz przewage SD power, pozatym w BM fragi zgarnia tylko Xerteza i Mizra~ i szybko beda musieli ograniczyc sie z zabijaniem, poniewaz inaczej zostana zbanowani, rozumiem ze na wojnie zawsze CI?Py przymykaja na to oko, no ale napewno nie do tego stopnia jaki bylby potrzebny zeby wygrac z NG.
Jak dla mnie sytuacja na Kyrze nie dojrzala jeszcze do tego zeby zorganizowac jakis poterzny bunt, a swiadczyc o tym moga slowa jednego z ludzi ktory pisal ze jak BM wygra to moze duza liczba dobrych graczy wroci na serwer, otoz jakby mieli wrucic, to wruciliby teraz i podjeli walke
Pamietajcie nawet mrowki razem pokonaja slonia
NG - their system is not working for us!
Think outside of the box
We need change!