Nieprzesadzajcie z tą trudnością.Ja moim 50 pallem kilka razy solowalem na of warlordy i chodzilem po tamtym pietrze.Poprostu utana vid.A knight ma stealth ringi ale widac ze nikt tu nie wie ze istnieje taka rzecz.Pozatym jak ktos sie umie ustawic to bede cie bily 1 max 2 potwry na raz bo przejscia sa tam waskie.A ci co mowia ze tam knightem od 90 lvla to jacys dziwni ja kupilem se 70 knighta i kiedys jak 1 raz bylem na of to bez problemu wszystko szlo z 10 bp uh.Skills 84/82 z gs i bs.Tylko ze trzeba sie dobrze przygotowac a nie jak to niektorzy mowia 5 bp uh.......Pewnie nawet nikt nie pomyslal o stealth ringach ktore ja zawsze nosze i nosilem ze soba.A warlord jesli o to chodzi to moj kumpel bloczyl na 40 lvlu duzo razy.....raz padl bo go lagnelo a byl out of range i nie moglem go uhnac.A co do tego kolesia co bloczyl na ~~20+ lvlu warlorda to mu nie wierze
.Bo warlord wali comba za 300 +.Pozatym czesto sie przezuca....Ale nie jest jednak az tak silny jak niektorzy mowia.Pozatym to ze sie uhy nie zwroca to bzdura.Ja nieraz w 20 minut po wejsciu mialem 4 k kasy z loota + 1 k czystej kasy.Moj kumpel bral 1,5 bp uh i expil ponad godzine na przedpolach of.Zabijal lidery i zerki a mial tylko 1,5 bp uh bag hmm stealth ring i sword ring(to bylo jak mial 35 lvl i 68/65 skills).Wystarczy zrobic lootbaga z chain armorow,halberd,itd. A czesto z lidera wypadaja mile itemy np.sword ring,throwing knives,plate set a czasem i warior helmet.
|