Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2006, 16:25   #111
Zielevitz
Użytkownik Forum

Zielevitz's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004

Domyślny

Cytuj:
tobie sie nalezalo pedale bo jestes ****nym skull hunterem
Ta, skull hunterzy sux.... tylko mi powiedz co jest w tym złęgo? Ma do tego PEŁNE prawo, bo jezeli ktos jest zidiociałym PK, to musi sie liczyc z ty mze zostanie zabity.

Cytuj:
luksus

nobeq
Przykład debilizmu... gość się produkuje, wyjasnia mówi z kulturą, ale nie, WY geniusze intelektu wicei lepiej, oczywiscie najlepiej zbyc kogos słowem nobeq a wtedy napewno się schowa....

Nie gram w tibie już, ale sie lekko podbulwersowałem czytając ten temat, jest tu trzech totalnych idiotów nie znających dużych liter i składni zdania, mających tandetne argumenty, i uważają że są *RLZ* i *ROX* bo mają *duży level*.... Ktoś by ich zabił, to zapewne by sie zaczeli sążnie bulwersowac bo jak to zabijać ICH, hajlvli!!!!oneone1!! Jest to zwykłe PA... A zemocjonowałem się tak bo miałem kiedyś podobną sytuacje na Chimerze, gdzie było kilkoro pieprzonych PA o nickach Vivalis Zink oraz Sir Goku Osk którzy myśleli że są panami wszystkiego, wszystko im wolno etc etc bo w tej grze mają duży lvl.... Nie mam szacunku do takich ludzi, wybaczcie.
Zielevitz jest offline   Odpowiedz z Cytatem