Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2006, 17:15   #80
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

@up
Bedziesz sie w piekle smarzyl za zniewarzanie Tetra!! Nie mozna na niego zlego slowa powiedziec, przeciez to jest nasze bozyszcze, nasz idol, nasz najwiekszy idio... najlepszy gracz

A tak na powaznie, to przestancie sie klucic o to jaki jest Tetro, poniewaz i tak wszyscy wiedza jaki on jest i chyba nic tego nie zmieni, no chyba ze mu kato dozywotni zbanuja ale na to sie nie zapowiada

A jak juz o calym Aureliusie mowa, widze ze dosc czesto wpada on na to forum, prosze wiec cie zebys mnie przekonal do tego ze nie jestes smie... zeby cie do kosza nie wyzucac, i podaj mi powod wojny. To chyba potrafisz.

Wogole przydaloby sie sprawozdanie kogos w centrum wydazen z calej tej partyzantki, i blagam na boga niech to nie bedzie czlonek NG poniewaz dosc mam czytania o tym jacy to wy jestescie wielcy... wielcy niszczyciele dobrej zabawy w tibii. Destruktywna Generacja powinniscie sie nazywac.

Po przemysleniu troche sprawy stwierdzam ze wszyscy gracze powinni wlasnie teraz przeciwstawic sie DG, poniewaz inaczej moze byc za pozno.

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^
Sifu M.S. jest offline   Odpowiedz z Cytatem