Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2006, 19:57   #774
citizen_lc
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 02 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 130
Domyślny

dlugo sie wstrzymywalem ale juz nie moge.
TyranX chyba nie sadzisz ze zostanie? wydaje mi sie ze RL Team to jedyni ktorym w miare dotrzymuje wiernosci wiec powiezie za nimi dupe. wylecial z arc i od razu dawnych kumpli gnoi - oskarzyl Aure o share (bez komentarza dla takich taktyk), potem juz otwarcie zaatakowal Chealino ("mojego bylego kumpla") za co zostal udupiony skutecznie. ale ma za mocnych kumpli zeby totalnie dostac w rzyć. sadzilem ze chociaz oni zostana po stronie arc i bedzie wreszcie spokoj ale jak widac kroi sie kolejne pare miesiecy niepokoju ewentualnie rzadu <cytat za podpisem z forum tibia.com> Yama -15yo noob.
tym bardziej taka odpowiedz "poczekaj dzien dwa" to wlasnie fortel na miare 15latka - nic nie mowie a wszystko wiadomo. ewentualnie Yama zostaje w ald ale jest sojusz ald-IA. ciekaw jestem czy najbardziej sie wkur**** Scotty ktory juz zaplacil a tu wała obraz wojny sie moze totalnie zmienic. bo nie wierze w pokoj.
do wszystkich ktorzy maja ochote mnie ubic na iridii: moj char jest doprawdy nic nie wart. nawet juz tam nie gram nie loguje sie pogadac. ale bylem tu od poczatku i wiem sporo.tak wiec wyglada moja opinia w tej sprawie.
z harcerskim pozdrowieniem.

Ostatnio edytowany przez citizen_lc - 23-02-2006 o 20:34.
citizen_lc jest offline