Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2006, 21:48   #75
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojtas
nieeee toxici to polacy a co do mojej rodzinki to all są 12-15 lvle
dopiero jestesmy na poziomie zawładania thorią : P

hmm a nop takie gildie tak inter nos?? (czy jakos tak) to one tez niemaja nic wspolnego z wojna, sa tylko taką o, gildia ?

btw.
sa jakies filmy o wojnie twi - l&o
( nie liczac tych co crazy onion juz zamiescil na forum robiac osobny topic)jesli tak to dajcie lineczki prosze , alebo jakies inne filmy o thori
Dalem w osobnym topicu ( a dokladnie w dziale "filmy" ) poniewaz poprzednim razem dostalem bana za umieszczanie filmow tutaj .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cer'is
Ohhh pojawil sie kolejny zdrajcna pivope wycwaniles sie co nie i teraz zamiast walczyc z L&O a uwazam ze all powinni. Karajakataka wez mi powiec o co chodzi wez no tu kumpel z rla arstony twojego kumpla wez mnie poinformuj bo spac nie moge a tak wogule uwazam ze wkoncu natymservie nikt wporzo nie bedzie gral
Nikt nic nie powinien, wygladaloby to wtedy tak samo jak teraz czyli zero zgrania, kazdy madrzejszy od drugiego etc.
Nie dziwie sie Cwanishowi ze do nich poszedl, w koncu kiedys zostal maksymalnie wy***any przez kumpli wiec co sie bedzie teraz bawil w sentymenty.
Co do wojny to chyba moge z czystym sumieniem stwierdzic ze juz ja przegralismy, moze czesc osob bedzie jeszcze robic jakies mass logi ale przy tym zgraniu to i tak final bedzie zawsze ten sam .
PS. Cwanish: dalej mi wisisz za bp uhow ktory Ci dalem jak wracales
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem