Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Wojtas
nieeee toxici to polacy a co do mojej rodzinki to all są 12-15 lvle  
dopiero jestesmy na poziomie zawładania thorią  : P
hmm a nop takie gildie tak inter nos?? (czy jakos tak) to one tez niemaja nic wspolnego z wojna, sa tylko taką o, gildia  ?
btw.
sa jakies filmy o wojnie twi - l&o
( nie liczac tych co crazy onion juz zamiescil na forum robiac osobny topic)jesli tak to dajcie lineczki prosze  , alebo jakies inne filmy o thori
|
Dalem w osobnym topicu ( a dokladnie w dziale "filmy" ) poniewaz poprzednim razem dostalem bana za umieszczanie filmow tutaj

.
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Cer'is
Ohhh pojawil sie kolejny zdrajcna pivope wycwaniles sie co nie i teraz zamiast walczyc z L&O a uwazam ze all powinni. Karajakataka wez mi powiec o co chodzi wez no tu kumpel z rla arstony twojego kumpla wez mnie poinformuj bo spac nie moge a tak wogule uwazam ze wkoncu natymservie nikt wporzo nie bedzie gral
|
Nikt nic nie powinien, wygladaloby to wtedy tak samo jak teraz czyli zero zgrania, kazdy madrzejszy od drugiego etc.
Nie dziwie sie Cwanishowi ze do nich poszedl, w koncu kiedys zostal maksymalnie wy***any przez kumpli wiec co sie bedzie teraz bawil w sentymenty.
Co do wojny to chyba moge z czystym sumieniem stwierdzic ze juz ja przegralismy, moze czesc osob bedzie jeszcze robic jakies mass logi ale przy tym zgraniu to i tak final bedzie zawsze ten sam

.
PS. Cwanish: dalej mi wisisz za bp uhow ktory Ci dalem jak wracales