nie zebym cytowal posta Yama ("za zaatakowanie mojego "kolegi" Chealino który już miał white skulla")... co tu rozumiec co wiedziec o co poszlo? wiem wystarczajaco wiele i pamietam tez wystarczajaco zeby domyslic sie (trudny proces. uzywasz mozgu. sprobuj kiedys, to daje niesamowite rezultaty...)
po drugie, przypominasz sobie temat z forum tibia.com "Yama - 15yo noob"? i podpis Twojego bohatera o takiej tresci? nie zaznaczylem ze cytuje za podpisem?
i powiem wiecej. tak uwazam ze jest za***iscie wielkim NOOBEM ktory ma plecy ale jak co do czego przyjdzie i przykozaczy ("wezme drago do swojej gildii") i dostanie to chowa ogon pod siebie (cytuje - "teraz kazda pomocna dlon mi jest potrzebna"). A walczy metodami typu "a ten shareuje a ten gra na full lighcie".
a Ty mistrzu ile masz? 12,13,14? piszemy test dla 6klasistow czy JUZ gimnazjalny? bo z takim czytaniem ze zrozumieniem to masz chlopie pewne 100%.
dla Twojej wiadomosci - 17. W grudniu koncze 18.
pozwolisz ze powstrzymam sie od lekko pedalskich pozegnac w rodzaju ":*" i bardzo prosze, nie wypraszaj mnie z temamtu nie zalozonego przez ciebie, na forum nie moderowanym przez ciebie. rozumiesz czy moze obrazkowym pismem?
Ostatnio edytowany przez citizen_lc - 23-02-2006 o 21:33.
|