Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2006, 22:48   #78
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pivope
a co do wojny to Kayantrisowi mowilem o niespodziankach w tym tygodniu i poprzednim 1 z tych niespodzianek byla taka ze wraith wpadl i zaczol lac jariaza z nami chociaz byl W L&O i w next tygodniu doszli do nas znow Sikews Neilz i reszta ekipy co odeszla oprucz leszczy...
gdyby wraith zaczal myslec, to moze nie moglby spokojnie spac za to co zrobil.
mam nadzieje ze thoria mu tego niezapomni, nawet jego najblizsi kumple. w koncu wszyscy juz wiedza co z niego za typ.
wyglada na to ze l&o bylo zbyt pewne swojej przewagi i za bardzo sie ociagali. jak sie okazalo czas nie byl tutaj sprzymierzencem.
a czy lyla podala jakis oficjalny powod wystapienia z l&o a ponizej przystapienia do wzyckow? juz przestala miec dosc PA feawyn i huntowania bylych hooligansow? no tak w lao tez ich kilku mozna znalezc wiec w sumie co za roznica po ktorej jest sie stronie. byle szanse zwyciestwa byly wieksze.
a sikews jak zawsze dryfuje i spada na 4 lapy.
a jelsi wolno mi cos prognozowac, to nawet po wygranej wojnie nie sadze zeby zywoty swietych tj ciebie cwanish i drasena byly zbyt kolorowe(chyba ze krwisto czerwone). nie mowie tego dlatego ze zycze wam zle, tylko z tego co co mi wiadomo ani lyla a szczegolnie sikews(ich pierwszoplanowwej pozycji na kyrze trudno zaprzeczyc) nie darza was szczegolna zyczliwoscia.
no ale jesli z jariazem i reszta nie mozecie sie dogadac to moze nie macie alternatywy. choc jestem zdania ze troche zaufania do siebie i jeszcze te klocki mozna bylo by inaczej poukladac.
na koniec tylko dodam ze nie zalezy mi na polskiej gildi, tylko doswiadczenie pokazuje ze sikews i wzycki beda trzymaly sie razem poki nie pozbeda sie "polskiej konkurencji"
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem